Un fetișist dubios distruge standardele de frumusețe feminină

Cândva în istorie un bărbat cu influență a spus “aș da orice să văd o femei îmbrăcată într-un cort cu crinolină”. Și se făcu.

Apoi un altul și-a pus mâna-n frunte și alta la prohab și-a zis “cred că o femeie încorsetată până la leșin e tot ce-mi doresc”. Și se făcu.

Între timp alți bărbați influenți și-au spus părerea despre cum ar vrea ei să arate femeia. Și cred că-n 90% din cazuri, tot ce au debitat influenții ăștia, s-a făcut. De aici putem deduce faptul că moda/fashion-ul e o invenție menită să le țină pe femei ocupate și să nu-i deranjeze pe bărbați când își văd de ale lor nimicuri.

Haha, ați fost manipulate băi “independentelor”, care nu depindeți de nimeni și de nimic, doar de ultima colecție de la Zara/H&M/etc.

PUBLISHED by catsmob.com
PUBLISHED by catsmob.com

 

Tocmai am citit că anul ăsta se poartă unghiile bulă”. 

Pentru cine nu știe, unghia bulă arată precum o copită, neapărat desenată, ce pare că are dedesubt o tumoare. Par mici bombe crescute la capătul degetelor. Asta după ce moda a dictat unghii lungi, unghii ascuțite, unghii drepte, unghii mici, unghii căzute, unghii crescute-n carne și unghii pictate în fel și chip (asta e chiar ceva impresionant).

moda 2

Între timp sprâncele femeilor arată precum niște căciulițe de “” și par făcute cu bidineaua.

Aici a fost clar mâna unui bărbat, cine altcineva s-ar gândi să trateze fața unei femei precum zidul unei case? D-aia multe se spoiesc cu machiaj în ultimul hal. Cândva un bărbat le-a spus că nimic nu-i excită mai tare ca o femeie văruită și scăldată-n găleata de vopsea Spor.

moda 3

Tot un fetișist dubios trebuie să fie și-n spatele silicoanelor, buzelor imense și solarului. Cine știe când a spus vreunul că vrea să facă sex cu un băț pe care să atașeze două bile de plastic simetrice, dar uite că multe au luat-o de bună. Buze imense?

Cine e ăla care a spus “hm… buzele lui Mick Jagger pe o femeie. Asta vreau! Ba mai mult!”. Și nu în ultimul rând, vreun pofticios în KFC și-a zis „a fost așa bun… Doamne, dacă aș putea face sex cu o femeie prăjită precum copanele astea de pui…”.

Îmi e milă de mulțimea asta de femei care se dau imediat după ultimele trenduri, fiind lipsite de originalitate și individualitate. Și vreau să-l cunosc pe acest geniu malefic, omul care stă într-un turn de fildeș și manipulează cohorte de femei spre cele mai penibile “trenduri”.

Eu mi-am cumpărat popcorn și suc. Aștept să văd silicoane pătrate, buci cu striații și unghii vopsite pe dedesubt.

[subscribe2]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.