Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Un nou „challenge nebon” pe net

  Pentru unii izolarea asta a fost un chin. Suferinzii de atenție au stat în casă și n-au mai putut să facă farse și challenge-uri nebune care să arate lumii cât sunt de creativi și amuzanți. Când se vor relaxa măsurile o să vedem o avalanșă de imbecili puși pe șotii, tipul de oameni în fața cărora ăia care urcă pe trenuri pentru selfie-uri sunt niște genii.

Cei mai curajoși în pandemie n-au stat degeaba.

Au „tușit” coronavirus pe oameni sau au început o treabă nouă.

O doctoriță din Medgidia s-a trezit cu un hapciupalitic în mașină, lângă ea, ca parte dintr-un challenge crazy pe TikTok.

TikTokapatul a intrat peste femeie în mașină și a început să se filmeze în timp ce aceasta s-a panicat și urla la el să coboare. La final victima retardării a fost anunțată c-o să se vad pe TikTok. Să se calmeze, ce-i atât de înapoiată?

Când o să vadă câte vizualizări o să facă o să se lase de medicină și o să se apuce de TikTokăreală.

Mi-ar plăcea să văd un studiu despre aceste „provocări” făcute de internauți. Am vaga senzație că majoritatea victimelor sunt femei. Nu cred că o să vedem prea des un puber (vârsta mentală, nu fizică) făcând farse d-astea unui bărbat de 2pe2. Astea cu intratul în mașină, tușitul în ceafă și multe altele sunt „funny” pe femei că ele sunt proaste, se panichează (de unde și umorul), urlă, e caterincă, mă-nțelegi?

Zilele trecute un bou îmbrăcat în tufiș speria femei pe stradă. Că-i amuzant, bășcălie, haha! Dacă-i dai una prostului și moare de deces îți strici viitorul și nu-l poate încadra la morgă la „mort după vizualizări”.

Covidu` n-a fost cine știe ce.

Un răspuns

  1. Mă Geroge mă,îți citesc fiecare articol de câteva luni bune și observ că la anumite articole nu ai niciun comentariu,iar la altele se strâng zeci.
    Mi se pare mie sau când vorbești/critici ceva gen tik tok,care să fiu sincer mi se pare o chestie de…toată lumea tace,iar când vorbești despre o pipiță de Instagram toată lumea sare.
    Ce vreau sa spun e că la subiectele care ar merita comentarii nu sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.