Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Genialitatea Omului Boschet

Ieri s-a viralizat o știre: un bărbat deghizat în tufiș speria și tușea în fața oamenilor din București. Ca să-i sperie și să-i distreze în același timp. Cum se face. Umor. Caterincă.

S-a trezit cu dosar penal.

Oamenii n-au înțeles, dar de fapt totul este genial de comic și numele autorului acestui gest splendid este Arman Abbasi, vedetă Youtube cu peste 150.000 de fani. Pariez că toți sunt deștepți și amuzanți ca el.

Unii s-au apucat să-l înjure, dar de ce să riști un proces? În ziua de azi orice boschet te poate da în judecată dacă-i spui că-i o coajă umană (impresii de epidermă, dar 0 simțăminte).

Eu consider că Arman Abbasi e un geniu al umorului. Sincer!

Îmi amintesc că am mai auzit de el. Mi-a povestit o amică de o farsă prin care a trecut acum 1-2 ani. Omul care astăzi rupe umorul în două îmbrăcat în boschet se plimba pe stradă cu camera ascunsă și aborda femei cu replici îndoielnice. Apoi tăia la montaj astfel încât să pară el genial și alea curve.

Am râs de am dat în steatoree.

Alții spun că Arman Abbasi e boul bălții și că merită să-i fie închis canalul și raportat (în dreptul videourilor lui sunt 3 puncte pe care dacă apăsați apare opțiunea „Raportează”), dar de ce să faci asta? Are 150.000 de fani care îl apreciază și îl înțeleg în profunzime. Nu face asta…

Nu-i un papagal ordinar așa cum spun răutăcioșii care cred că până acum a avut extraordinar de mult noroc. Putea să-i fie ruptă coloana de mii de ori dacă oamenii n-ar învăța de la o vârstă fragedă că nu-i bine să dai în proști, nu știi cum cad și faci pușcărie aiurea pentru un cretin care n-a fost băgat în seamă de părinți/și-a pierdut virginitatea târziu/era prostul neamuzant al clasei și acum răzbună trecutul.

Să nu fim violenți. E doar umor de calitate.

El nu face glume proaste, scrie și pe Youtube. Face „experimente sociale”. Se îmbracă în tufiș și sperie oameni. Ăsta e experiment social, testează reflexele societății în fața boscheților cu voce.

Nu face nimic rău și penibil din moment ce își semnează realizările cu „Pace”. Vedeți, e de bine.

Nu, nu fură idei de la alte video-uri din SUA. Nu-s traduceri românești, nu-s reinterpretări ale unor farse americane. Omul e original ca un fir de păr crescut sub piele.

Arman Abbasi trebuie apreciat pentru ceea ce este. Puteți să-l apreciați și voi pe pagina lui de Facebook sau Youtube. Merită.

Pace.

Am luat poza autorului de farse, geniului, de pe pagina lui de Facebook. Mă gândeam că poate-l așa vă e mai ușor să îl recunoașteți pe stradă și să-l felicitați pentru experimentele sociale făcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.