Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Legătura dintre Covid-19, „Moartea neagră”, 5G și Illuminati

  M-am tot uitat la clipuri de pe Youtube care par mai mult decât veridice. Ba chiar am urmărit și câteva studii bine documentate de pe Tik-Tok, iar pe Instagram câteva tinere care păreau de încredere mi-au deschis ochii cu privire la legătura dintre 5G și coronavirus.

Da, totul se leagă. E ceva acolo. E evident.

Problema e că lucrurile nu se opresc aici. Câți dintre voi știți despre legătura dintre epidemia de ciumă din secolul 14 și implementarea tehnologiei bilderberg 1G? Astea sunt lucruri care nu se spun pentru că oamenii și-ar da seama că au fost mințiți de sute de ani.

Celebrul istoric Yersinia Pesti, ale cărui fabuloase cărți și tratate nu vrea nici măcar o editură mare să le publice, a reușit să-și facă cunoscute adevărurile cu ajutorul internetului și a oamenilor care au vrut să înțeleagă istoria așa cum a fost ea.

Știți celebrul citat spus de Albert Eistein, „istoria se repetă”?

Exact asta se întâmplă.

Să facem o scurtă excursie în istorie.

E anul 1345, mai exact 24 martie 1345. Guy de Chauliac, medic, chirurg și filatelist francez, descoperă după lungi observații că planetele Saturn, Marte și Jupiter se aliniază și în aceeași zi are loc și o eclipsă de soare. Ce să vezi, fix în aceeași zi se naște generalul chinez Yue Fei și moare Papa Nicolae al V-lea.

Un an mai târziu, 1346, epidemia de ciumă neagră apare în Crimeea. În martie. La un an după eclipsa văzută de Guy de Chauliac, despre care am uitat să spun că a murit într-un suspicios accident de caleașcă.

Epidemie în Crimeea? De ce tocmai acolo?

Interesul este evident. Rușii voiau să elimine populația ucrainiană încă de pe atunci și să facă anexarea ușoară.

Anul 1346 are puternică însemnătate pentru numerologi: 1346. 1+3=4+2(că sunt primele două numere)=6. Câte cifre sunt înainte de cifra 4 din 1346? 2. 2+4=6. Care e ultima cifră? 6. Ce înseamnă ele? 666. Parcă începe să se facă lumină.

Începând cu 1347 ciuma face prăpăd în Europa și destabilizează întreg continentul.

Mii de afaceri falimentează (sună cunoscut?) și milioane de oameni intră în șomaj, ori sunt concediați.

De unde a venit „Moartea neagră”. Asia. China. Provincia Wuhan. Vedeți atestările istorie. Scrie negru pe alb. În Wuhan a existat un laborator încă din anul 673 (chinezi au fost mereu evoluați, aveau hârtie creponată încă din secolul al II-lea).

În Italia, pe 20 mai 1347, Nicola Gabrini (a.k.a. Cola di Rienzo) instaurează carantină și impune izolarea la domiciliu (fix ca în zilele noastre). Milioane de oameni sunt declarați morți, dar nimeni nu vede vreun cadavru și nu există fotografie care să ateste cele menționate în documente. Economia se duce în pământ, dar pe stâlpii din orașele europene lovite de ciumă apar dispozitive ciudate pe care pictorii vremurilor le imortalizează sub forma unor cutii strălucitoare.

Astea sunt primele dovezi ale tehnologiei 1G. 1G este un aconim de la 16 (G=6). Înseamnă „Satan (6) e numărul 1”.

Anii au trecut, statele europene lovite de ciumă și-au revenit cu împrumuturi masive la FMI pe care, ce să vezi?, le-au achitat tot săracii. Asta pe lângă faptul că vaccinul pentru ciumă neagră a produs și primele cazuri atestate istoric de autism.

Încă de la 1347 oamenii au început să fie supravegheați de către liderii de atunci (nobilimea) până în secolul 20 când, pe baza formulei matematice ascunse de Mihail Eminovici în poeziile sale s-a putut trece la tehnologia 2G, iar de acolo Tesla a preluat frâiele dezvoltării tehnologiei până la Steve Jobs (care a murit brusc de cancer după ce a convins milioane de oameni să-i folosească invențiile).

Și ca să vezi „coincidență”: la fix 429 de ani de la izbucnirea pandemiei de ciumă din Europa se înființează Illuminati, gruparea care avea mai apoi să conducă umanitatea și să coordoneze pandemia de la 1918, cea care a dat naștere crizei economice din 1929 (criză pe fondul căreia oamenii au început să fie monitorizați prin radarele dezvoltate din timpul primului război mondial).

Acum totul e mult mai clar. Einstein a avut dreptate: „cine nu-și cunoaște trecutul nu are viitor”.  

Cu ajutorul tehnologiei 5G urmează să fim distruși fizic și monitorizați psihic. Totul se putea schimba (în bine) dacă Guy Fawkes nu era arestat înainte să-l omoare pe Guy de Chauliac.

Clar, nu?

3 răspunsuri

  1. Cat de mult te-ai documentat. Un articol foarte bun, mi-a facut placere sa il citesc. Bravo!
    Sper sa intelega toti la ce te referi de fapt.

  2. Ma bucur ca, odata cu lecturarea acestui articol cu desăvârșire deschizator de minți si de-a dreptul izvorâtor de intelepciune, am aflat cum se scrie Guy de Chauliac, știam de el mai mult din auzite.

  3. Prima reactie a fost sa te sterg, dar mi-am zis: asta mi s-o parut un tip inteligent, cum dreq o pus botu la prostiile astea? Am citit cu atentie sporita. Aproape toate le stiam. Atunci am observat ca numel tau e compus din 11 litere exact cifra magica a apostolilor buni, ca unu era rau. No asa da tati. Am inteles. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.