Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Mama proștilor nu mai e gravidă

Știți vechea expresie că „mama proștilor e mereu gravidă”? Nu mai e. Natalitatea scăzută afectează pe toată lumea.

Mama proștilor nu mai rămâne gravidă așa ușor. Aproape deloc. Gata, s-a așezat la casa ei luată cu un credit pe două vieți și crește atâți proști câți a reușit să facă. Dar de ăștia se ocupă „exemplar”.

A învățat destul parenting de la vedete și din experiența personală încât să știe cum, cât, de câte ori și când.

Oriunde, ca să vă răspund și la întrebarea „unde?”.

Dacă plozii orăcăie le aruncă sub ochi o bucată de ecran care emite sunete și imagini bombastice. Așa câștigă timp pentru ea. Că-i foarte important timpul ei. Bine, nu-i iresponsabilă. Are grijă ca joculețele oferite odraslelor să fie „interactive” și promovate ca bune pentru educație. Chit că le curg balele din gură mișcând degetele pe ecrane, important e să crezi baliverna aia scrisă frumos: educație, creativitate, dezvoltare.

Mama proștilor și-a luat diplomele de studiu de la foarte mare distanță, într-un domeniu în care nu lucrează (era mai ușor de învățat), dar e specialistă-n orice. Știe că planeta-i plată și că vaccinurile te deoache. Ea știe.

A citit la horoscop.

Mama proștilor are de gând să-și construiască o carieră, așa c-o găsești mai rar pe acasă. E blocată-n câmpul muncii unde i se lipesc abrevieri și funcții inventate de ecuson, doar să mai stea 2-3 zile peste program. E nevoie de ea ca de aer.

Cei mici au bani pe mână de la mami, basculează ceva la micul dejun/prânz/cină printr-un mall, între sesiuni de shopping. Se gândesc să-și expună opulența muzical, pe ritm de trap, nu doar în vloguri surescitate.

Mama proștilor se scuză că nu stă cu cei mici nici în seara asta. Are un date, a agățat ceva într-o aplicație. Iese puțin în oraș, un shot, o salată și dacă e potențial de viitor tată de prost vede cum o rezolvă. Sau nu. Se întoarce acasă, mai fumează puțin din dispozitivul care o ajută să renunțe la fumat, se uită la 5 seriale, își verifică numărul de pași făcuți și apoi se culcă.

A doua zi o să se plângă că n-a dormit bine. E de la Mercur.  

Dacă are un bărbat e ca ea. Deștept, realizat, vrednic, ineficient. El e sigur pe el că dragostea durează decât 3 ani, fix cât îi durează pentru el să-și dea arama pe față și să demonstreze că-i un porc slinos, cu glume proaste și libidinoase. Ocazional se plânge că nunta l-a încătușat. Prefera „libertatea”.

Împreună sunt un cuplu fericit. Își alimentează frustrările și stau împreună pentru că simt că nu pot mai bine.

Un răspuns

  1. Buna, sunt Emma! Asta cu mama prostilor este mereu gravida, eu una nu inteleg de ce trebuie sa faca atatea prosti si sa nu se protejeze ca exista anticonceptionale.Doar o femeie idioata face atatea netoti.Ei micutzi se nasc de soricioaica dar cu timpul vor fi si saraci cu duhul si prosti si slugi la altii , niste oameni vesnici tristi dupa 15 ani care fata si ei si tot asa ca doar nu au venit pe lume in familii bune! Ca a bulito Gigel pe Mita si aia fata ca soricioaica si pwla bani, pwla situatie si o mai si sparge cu bataia si apoi se vrea doamna! De unde sa fie Mita desteapta cu 7 copii din flori? Sa ai 7 copii sa ii cresti singura, inseamna ca ti~a placut viata si ai umblat din pl in pl si nimeni nu s~a omorat sa ii recunoasca pe acesti copii care vor avea un viitor greu si multa saracie. Morala: De ce sa faci atatea copii ? Oricum copii se fac doar cu barbati iubiti si din dragostee ambilor parinti care se zbat pentru odraslele lor. Sau poate Mita i~a iubit pe toti 7 destepti carora le~a fatat purceaua! Astept comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.