Numele meu este anxietate și am George Bonea.

De ce ar trebui să joci SuperEnalotto? (P)

Există sute de loterii numerice în întreaga lume disponibile pentru adepții acestui tip de divertisment. Unele dintre ele sunt șocante cu jackpoturi uriașe, altele oferă jucătorilor o mulțime de premii suplimentare. Dacă tocmai începeți aventura cu loteriile, poate fi destul de dificil pentru dvs. să o găsiți pe cea mai potrivită, mai ales dacă utilizați serviciile vânzătorilor de bilete online care vă pot vinde biletele oricăreia dintre cele mai mari loterii din lume. Citiți acest articol și găsiți câteva informații despre SuperEnalotto .

De ce ar trebui să jucați la SuperEnalotto ? În primul rând, pentru că este una dintre cele mai ieftine loterii care oferă jackpoturi extrem de mari. Prețul biletului SuperEnalotto este doar un euro, ceea ce înseamnă că nu va trebui să cheltuiți prea mulți bani pentru acest divertisment.

Un alt fapt crucial despre SuperEnalotto este că tragerile sale sunt de trei ori pe săptămână. Astfel, puteți juca la această loterie marți, joi și sâmbătă. Din câte știți probabil, majoritatea loteriilor din lume își desfășoară tragerile de două ori pe săptămână, în timp ce unele dintre ele au o singură tragere pe săptămână. Combinația dintre prețul mic al biletului și posibilitatea de a juca frecvent vă oferă mai multe șanse de a deveni milionar.

Desigur, vorbind despre avantajele SuperEnalotto , este important să menționăm plățile SuperEnalotto. Șansele generale de a câștiga vreun premiu la acest joc sunt de 1 la 20. Cu toate acestea, practic vorbind, există paisprezece niveluri de premii în acest joc, care este mult mai mult decât în cazul majorității loteriilor mondiale.

Există șase niveluri principale de premii și altele opt suplimentare care pot fi deblocate dacă achiziționați o opțiune specială SuperStar. Cât de mari sunt premiile SuperEnalotto ? Suma minimă a unui jackpot este de 1,3 milioane EUR. Cu toate acestea, este doar o valoare inițială a premiului. Un jackpot poate crește din cauza reporturilor frecvente. În plus, nu există niciun plafon pentru un jackpot, ceea ce înseamnă că premiul va crește atâta timp cât nu există nicio persoană care să reușească să aleagă corect toate cele șase numere SuperEnalotto. Cele mai mari jackpoturi câștigate la această loterie au fost doar cu puțin mai mici decât două sute de milioane de euro.

Când vine vorba de părțile pozitive ale SuperEnalotto, merită cu siguranță menționat SuperStar. SuperStar este un număr suplimentar care este extras în timpul unui joc separat. Cu toate acestea, potrivirea corectă a acestui număr vă va oferi bani în plus. De exemplu, adaugă două milioane la un jackpot și un milion la un premiu de nivelul doi. Acest număr va înmulți, de asemenea, premiul de nivelul trei de douăzeci și cinci de ori. Un premiu de nivelul patru și un premiu de nivelul cinci pot fi multiplicate de o sută de ori cu SuperStar. În cele din urmă, SuperStar vă oferă posibilitatea de a primi bani pentru potrivirea numai a acestui număr, în timp ce jocul fără opțiunea SuperStar aduce bani doar jucătorilor care reușesc să potrivească cel puțin două numere.

Acum cunoașteți avantajele SuperEnalotto . Alegeți numerele norocoase, cumpărați primul bilet și verificați o extragere loto . Începeți să jucați și dați-vă șansa de a câștiga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.