Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Pesediști, nu vă mai certaț

Pentru cine nu știe, Liviu Dragnea este noul președinte PSD.

A câștigat alegerile din cadrul partidului după ce s-a bătut singur pe post. Avea șanse să piardă, dar Dumnezeu n-are atâta umor. Acum, tot pentru cei care nu știu, Mihai Sturzu este președintele PSD Tineret. Și nu în ultimul rând, pentru cine nu știe chiar nimic, Sturzu este fost/actual membru al celebrei trupe Hi-Q. Știți voi, „gașca mea nu poate să stea/ pesedistă, viața-i tristă!”.

De când a ieșit Dragnea președinte Sturzu e nemulțumit și consideră că partidul nu s-a rupt de metehnele comunistoide, pe care Dragnea le-a pus la colț de curând printr-un penetrant “moment de reculegere”. Să-l văd pe Iliescu în picioare ținând un moment de reculegere pentru victimele propriilor mizerii e ca și cum Capatos ar ține un moment de reculegere pentru incultura românească. “Ce mai vreți băi de la mine? M-am ridicat în picioare pentru morți. Ce altceva să mai fac”, parcă ne transmite acest Vișinescu sărac și cinstit.

Sturzu, pe care l-am beștelit acum multe luni pentru un delir stupid, s-a pus câș contra sistemului PSD-ist care a făcut acest partid.

Până la urmă cine se crede el să vină și să spună cine și cum trebuie reformat partidul ăsta de pomanagii? Îmi e milă de el, practic l-au luat la ochi toți bo$ii din PSD.

Nu știu pe ce considerente a intrat Sturzu în PSD. Doctrina? Istoria? Nu pare în linie cu partidul. Pare că nu înțelege că a dat mâna cu alde unii precum Marian Oprișan care vede în PSD un partid mesianic, apărut în România să elibereze țara de comunism. Prin comuniști. Oprișan este atât de ireal încât îi face și pe fanii lui Arsenie Boca să pară mai ancorați în realitate. Și consideră morții din 1990 ca fiind “victime colaterale”. Acestea fiind zise, dacă vreodată se va întâmpla ceva cu acești lideri mult iubiți îi putem considera lejer “victim colaterale”.

Până una alta, Sturzu n-a fost lăsat să intre în sediul PSD pentru ședința aia mare. N-a vrut portarul să-l lase să intre. 

Eu nu mai înțeleg. Sturzu luptă împotriva…? E atât de crud și imatur încât nu-și dă seama că dă cu pliciul de muște într-un zid de beton întărit cu găleți, cizme și mici electorali?

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.