Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Despre lingăi, comuniști și tineri pesediști

1. În UNPR se intră mai ușor ca la UNATC.

Așa că-n viitor, dacă vrei să faci “actoria”, o să-ți faci mintenaș foaie de adeziune și în schimbul unui vot pentru UNPR (acest UDMR românesc) o să primești lecții de la Alexandru Arșinel, Vasile Muraru sau Cezara Dafinescu. Și ăsta-i doar începutul. Se anunță nume grele în partidul fără istorie: Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Robert de Niro și Salman Khan.

12073631_1223494167664883_789994095_n

Și pentru că am menționat în titlu de lingăi, pozele cu Ponta din sediul PSD au fost înlocuite cu portrete dragniene. Și sincer, nu cred că a cerut el asta. Dar lingăii de pe lângă el au spus să facă „un gest frumos”. Asta ne pune pe gânduri. Poate că uneori liderii nu se vor pupați în orificii, dar sunt unii pe lângă care nu mai pot de pofta găurii.

2. Dacă vă e dor de un serial bun, eventual comedie neagră, vă recomand cele 18 minute de mai jos. Serios, priviți până la capăt și apoi facem o scurtă și concisă analiză:

Impreuna vom fi mai puternici. Vrei sa ni te alaturi? Inscrie-te: https://www.facebook.com/Anonymous.Romania.Awakening

Posted by Anonymous Romania on Sunday, October 25, 2015

 

Ce am vizionat?

  • susținătorii lui Iliescu sunt românii care spun “știu eu mai bine”, “la noi ca la nimeni” și “să te bag în p*zda mă-tii!” dacă nu ești de acord cu ei în toate. Și pentru ei au murit unii. Și pentru ei muncesc unii astăzi, pentru a avea pensii, tigăi la ofertă și timp să-l pupe-n onoare pe Iliescu. Am o idee absurdă: să alegem către cine să ne distribuim banii, inclusiv cei care ajung către pensionari. Mai concis, dacă tu-l iubești pe Iliescu și crezi că-i Mesia, să-ți plătească el banii din care-i cumperi apoi trandafiri de ziua Lui;
  • tinerii protestatari sunt din alt film. Își imaginează o țară în care poți protesta cu umor și ironie. Nimic mai fals și trist;
  • “organele”. Rămân de multe ori trista imagine a unui personaj nesărat interpretat de Mugur Mihăiescu în celebra trupă Vacanța Mare;
  • unii oameni îmi par atât de proști și convinși în prostia lor încât nici dacă ar apărea Iliescu la poarta lor să le spună că-i vinovat n-ar crede nimic. „Haideți domn Iliescu, la nervi toți am mai făcut prostii. Eu îmi lovesc soția, dumneavoastră ați chemat minerii… se-ntâmplă, oameni suntem„.

Screen Shot 2015-10-27 at 10.31.16

3. Tinerii din organizația Liga Elevilor Social Democrați (LESD?!) au pornit o campanie online în care subliniază că sunt pesediști, Nu comuniști.

Adevărat. La fel cum și Goebbels, dacă nu-și făcea felul în bunker în ‘45, putea să iasă în fața rușilor și americanilor și să spună “sunt aici să fac un partid nou! Democrat!”. Și 26 de ani mai târziu, tineri liceeni germani se postau cu mesaje sunt democrat, Nu nazist!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: