Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Pentru cine n-a făcut Simona Halep reclamă. Încă

Simona Halep e pe Vodafone. Cu toate că pe Telekom ai mai multe minute.

Simona Halep bea Dorna. Cu toate că Borsec parcă-i mai bună și la banii ei își permite cel puțin 20 de litri de Evian pe zi.

Simona Halep cumpără de la Dedeman, dar poate la Baumax lampa de grădină-i mai ieftină. Treaba ei, are bani.

Cu toate astea nu știm ce altceva mai face Simona Halep și țara-i plină de oameni care nu pleacă la cumpărături până nu află dacă Halep se șterge cu hârtie igienică Zewa sau Aro, dacă se spală pe dinți cu Colgate sau Aquafresh și dacă bea lapte de vacă sau de capră. Să nu credeți că am ceva cu ea. Așa-i în faimă: brand-urile se lipesc de tine crezând că o să stimuleze cumpărătorii. Șocant e că o fac. Pentru că hei!, dacă margarina-i bună pentru Nadia Comăneci e bună și pentru mine.

Îmi plac aceste asocieri pentru că de cele mai multe ori sunt ca nuca-n perete: „Sunt X vedetă și beau apă!”. Pe bune? Nu te cred frate! N-are cum. Sau „lasă-i să bată mingea, Dedeman face restul”. În primul rând tenisul e un sport scump și dur (o să vorbesc despre asta altă dată), așa că poți bate mingea ca retardatul toată copilăria. Nu-ți face Dedeman casa și nici cariera. Altfel toți din cartierul copilăriei mele erau cel puțin Messi.

Cu toate astea au rămas produse pentru care Simona Halep n-a făcut reclamă și trebuie. Chiar trebuie. Așa că m-am gândit la următoarele:

– Simona Halep & Lebăr

simona lebar

– Simona Halep & berea Noroc

simona noroc

 

– Simona Halep & Bujii 

simona bujii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.