Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cum să nu te păcălească nimeni de 1 aprilie

Astăzi suntem în febra farselor așa că m-am trezit târziu (și păcălit) în a da câteva sfaturi despre cum să nu te păcălești astăzi.

– Nu-ți parca mașina la vedere. n-o pune undeva unde ar putea s-o găsească prietenii. O vor colanta, îi vor schimba plăcuțele, îi schimbă vopseaua, ș.a.m.d. Ca să-ți dai seama cam pe unde trebuie s-o parchezi cu o seară înainte de 1 aprilie îți recomand s-o lași în Drumul Taberei, indiferent de zona unde locuiești. Chiar dacă stai în Drumul Taberei. Cu traficul d-acolo nu se-ncumetă nimeni să meargă până la tine să-ți facă o „nesărată”.

Nu te uita la știri. Exceptând ce știm deja, că se scumpesc toate, pentru restul nu bag mâna-n foc. Nu știu dacă rușii se pregătesc de război, dacă apa-i mai sănătoasă când o bei din pahare de cupru, ori dacă Bianca Drăgușanu e rudă cu mascota Michelin. E prea riscant. În ziua asta n-aș crede nici în preoți. Poate-i o farsă tot ce spun ei…

Nu face sex. Nu să nu faci azi. Bine, nici azi, că poate-ți spune că a fost „super!” și „ești cel mai bun”. Nu vrei să auzi asta azi. Dar dacă ești chitit să nu te păcălească nimeni de 1 aprilie nu face sex cu patru luni înainte. Așa scapi de glumele cu „sunt gravidă”. Cel mai probabil scapi de orice glumă care ține de spectrul relației. Pentru că n-o să ai una.

Fă un recensământ al rudelor vii/moarte. Cu o zi înainte încearcă să te asiguri că știi deja că bunicii nu mai sunt, care, de ce? de când?, și întreabă și rudele în viață de sănătate. Dacă din ultimele analize le-a reieșit că mai pot atunci stai calm azi.

Nu te spăla. Poate părea dificil și de neconceput, dar n-ai idee câte farse implică tubul cu pastă de dinți, aparatul de ras, crema de ras, șamponul, etc. De asemenea, nu utiliza toaleta. Glume proaste cu staniol. Fă în sticlă/borcan/pungă/caserolă/nu contează, improvizează.

Încearcă să nu ieși din casă. Dacă nu-i neapărat nevoie nu te îndepărta de apartament. La muncă vei avea parte de multe alte farse. Stai acasă. Șomajul e sigur și fără păcăleli.

Acestea fiind zise, zi ușoară. Și n-ai teamă. Mai ales dacă auzi farse la Radio. Zu în special. Alea-s făcute-n studio de cele mai multe ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.