Vă mai amintiți de multifuncționalii pantaloni de trening? Vremurile când erau buni la orice, indiferent de ocazie: nuntă, botez, aniversare, cină romantică. Pantalonii de trening erau cei mai buni prieteni ai bărbaților, cu excepția momentelor când mergeai la sport. La folbal mergeai în blugi, suflecând cracul piciorului pe care-l foloseai mai des. Nu era o problemă că se murdăreau ciorapii albi.
Lumea s-a schimbat.
Ce era cândva pantalonul de trening pentru bărbați a ajuns colantul pentru femei. Colanții sunt buni pentru orice. Nuntă, botez, aniversare. Îi poți purta cu încredere și la birou, eventual fiind (puțin) lezată de faptul că masculii din firmă îți admiră pe furiș fizionomia conturată.
Colanții sunt o ținută ideală pentru companiile care nu permit bărbaților să vină în pantaloni scurți sau kilt. Mama lor de porci, să plăteasc pentru misoginismul bunicilor!
Colantul ideal trebuie să fie subțire. Atât de subțire încât la cea mai mică mișcare să ți se mijească porii și să ți se poată vedea fără ochelari eticheta de la chilot.
Poți opta pentru un colant cu multe culori, având un aer foarte festiv pentru drumul până la cumpărături, ori noaptea de club. Colanții neon într-o seară de Centru Vechi pot spune multe despre tine, precum „nu, nu mă remarca!”, ”nu mă băga în seamă” sau „pot băga și o șaorma mare, ăștia strâng bine”.
Un colant animal print poate sublinia faptul că ești un animal pe cale de dispariție. Ori o gazelă pierdută.
Colantul este o resursă inepuizabilă de fashion. Colantul merge pe sub fustă, pe sub blugii 85% rupți, ori pe sub colanți.
Dacă ești genul căreia îi place folbalul poți să sufleci cracul drept. Îl lași jos înainte să ajungi la birou.
Cu plăcere.