Ursul păcălit de proastă

E puțin absurd să pretinzi grijă pentru animale într-o țară unde nu-i grijă de oameni. Faptul că nu se mai bat toți caii și câinii, ziua pe lumină în mijloc de bulevard, e o minune.

Dacă am ajuns să pedepsim cât de cât dobitoacele care incendiază/spânzură pisici e un minim gest de normalitate. Dar nu știu exact care e pedeapsa. Nu-s la curent.

Zilele trecute un urs era împușcat pentru că era prea prietenos cu oamenii.

Adică se-ntindea la vorbă, cerea prietenii pe Facebook, agăța pe Tinder. Avea ursul o vrăjeală-n el… Reprezentanții poporului și specialiștii în relații om-urs au hotărât să-l mazilească pe blănos. Vine el și ne fură femeile! Să stea dreacu` la ei în petecul de pădure că acum ne facem mall peste ei!

Aseară am văzut iar o interacțiune om-urs, filmare realizată pe o șosea din țară:

#ursul

Din ciclul "români tâmpiți", azi unii care vor sa-si faca selfie cu bietul urs infometat. Doamne, mare ti-e gradina !

Publicată de Radu Tudor (radu-tudor.ro) pe Marţi, 30 iunie 2020

Ce nu știm noi este că ursul din imagini se conversa de mult timp cu femeia în izmene albastre. Inițial a mințit-o că-i un băiat fain, cu vilă la munte, situație materiale și emoțională bună. După ce și-au vorbit pe Instagram au hotărât să se vadă la el acasă.

Ea s-a mirat puțin că-i cam neepilat și nu arăta ca-n poze. (poza de la articol e de la victimă)

S-a dus spre el să-i strângă mâna și ăsta, ursul, s-o atace! S-o tragă în pădure să-i dea mure. Ea tot încerca să se apropie (femeile au tendința să insiste când sunt îndrăgostite. Romantice naive). Ăsta o tot ațâța: „păpușe, apucă-mă de labă și hai să fugim în lume! Hai să-ți dau mure! Multă mure!”.

Norocul ei a fost că-i sprintenă și a făcut două ședințe de kangoo jumps pe voucher.

Sper să-l împuște pe urs și să-i învețe minte și pe ceilalți să nu se mai dea la toate proastele.

Un răspuns

  1. Proasta pwulii merita rașchetată de urs, la fel și tolomacul care o însoțea. Doi inutili care trăiesc degeaba și cărora le trebuie strict interzisă procreerea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: