Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Trupa Bambi e chiar mai tristă decât moartea mamei lui Bambi

În istoria divertismentului modern au existat trei evenimente care au înduioșat cu adevărat publicul: scufundarea cinematografică a Titanicului, moartea lui Michael Jackson și finalul serialului “La bloc”. Dar astea au înduioșat.

Trist spre deprimant e ce face trupa Bambi.

bambi 2

Știu, o să-mi spuneți “bă Bonea, există trupe mai nașpa, adică sunt fetele de la Indiggo și trupa Hi-Q”. Da, dar fetele de la Indiggo au ținut să se facă de rahat peste ocean, iar Hi-Q sunt și vor rămâne trupa lu’ băiatul ăla care a căzut în bot de pe bicicletă și o să candideze pentru funcția de președinte PSD în vreo câțiva ani. Sturzu Președinte!

Revenind la trupa Bambi, am citit că au lansat o nouă piesă. Și ca toate celelalte pe care le-au făcut vreodată și asta-i o capodoperă pe care Youtube-ul o redă cu lacrimi. E de apreciat că se chinuie. După succesul de acum 1000 de ani cu piesa “Doi ochi căprui”, fetele de la Bambi au tot încercat. Ba dance, ba manele, ba dance-manele, ba etno, ba ilando, ba silicoane, ba combinate cu vreun fotbalist.

Îmi e milă de ele. Au încercat atât de multe-n industria muzicală încât își vor da seama că s-au consumat și n-au realizat nimic. S-au concentrat atât de mult pe cântat mizerii când puteau să învețe să facă mămăligă, ori să vândă ciungă la un butic.

E atât de trist.

Peste 15-20 de ani, într-o vilă impozantă de la marginea Petroșaniului, una din membrele trupei Bambi se va uita la TV și vor spune: “Pfff… în continuare mai cântă Corina? Ce bine că noi ne-am retras când am ajuns megapenibile, nu ultra-super-megapenibile ca altele”. Se va uita din nou peste pozele de la concertele câmpenești din perioada când puști de 10 ani se uitau sub fusta ei în timp ce făcea playback, își va așeza sânii siliconați și va pleca la mall. E reducere la ciorapi.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.