Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Despre ăia care s-au înghesuit în Herăstrău

Legat de terasele alea din Herăstrău care au deschis și au dat mare bairam cu înghesuială să se bucure tot românul că a intrat Covidu` în vacanță, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte importante.

Eu am găsit vreo două, cu multe alte ramificații:

  1. La ce șpăgi am auzit că se dau prin Herăstrău și ce mafie e acolo cred că putem să uităm de pe acum de tot ce s-a întâmplat. În zona aia legea, gravitația și viruși funcționează altfel. E o minune că lacul nu zboară;
  2. Crâșmele alea sunt cum sunt, dar și oamenii care s-au înghesuit în ele… De ăia nu vorbește nimeni? Nimeni nu discută de parvenitul-recreativ pe care-l întâlnim în proporție mare în Herăstrău. Ăla care vine cu mașina până-n parc, o parchează pe trotuar/pista pentru biciclete și de acolo începe aventura vieții lui: mersul pe jos.

Tot în Herăstrău întâlnești și cei mai mulți bicicliști de Tour de France, sportivi mono-testiculari care fac slalom în viteză pe aleile înguste, grăbiți să scoată cifrele alea bune pe fitbit-uri.

Herăstrăul, prin poziționare, target și puterea de cumpărare are un public predominant opulent care nu suferă să plătească mult pentru nimic. Au unele terase/restaurante de acolo niște scoruri de te doare portofelul.

Terasele alea din bula ta, alea bune, sunt doar după standardele tale subiective.

Dacă e să fim dureros de sinceri, în Herăstrău nu merg foarte mulți vecini de cartier (așa cum vezi în alte parcuri). Herăstrău e un standard. E în zona bună, candește bine dinspre Șoseaua Nordului și pentru câteva ore poți să te simți că ai călcat pe urme scumpe. N-o să-ți recunoști asta, că nu ești prost, dar când dai 50-60 de lei pe niște paste obosite, mânjite gourmet cu sudoarea unui bucătar într-un local cu naming bun… mai spune-mi cum te-ai dus să apreciezi natura…

Parcul ăla e o experiență prea aglomerată, scumpă și zgomotoasă ca să-ți mai servească la relaxare (esența parcului). E bâlci verde.

Așa că să nu judecăm două crâșme cu patroni iresponsabili când cel mai probabil vorbim de o cloacă care doar a așteptat să intre Covid-19 în vacanță și să se bucure de puțină „natură”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.