Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Delirul termometrizării și siguranța personală

În fiecare zi văd câte un filmuleț cu cineva în plin delir mistic legat de temperatura luată la intrarea în magazinele mari. Am râs ceva, nu zic nu. A fost funny. Dar cu cât apar mai multe astfel de personaje cu  atât îmi dau seama că siguranța personală are de suferit.

Sunt mulți și-s senzațional de alienați.

Ceva în mintea lor s-a filat bine de au ajuns să vadă conspirații peste tot și să sufere de această manie a persecuției planetare. Nu zic, viața-i grea, dar să ajungi să faci o legătură între termometrizare, vaccinuri, cipuri, Bill Gates, 5G ș.a.m.d. cere multă imaginație bolnavă în sensul clinic. Bine, eu nu-s aici să dau verdicte psihiatrice, dar cât de departe să fiu de adevăr?

A început să nu mai fie amuzant să-i văd și să-i aud.

Și instituțiile se comportă cretinoid, crezând că rezolvă stratul de suspiciuni cu hârtii A4 în geamuri și termometre în mâinile unor paznici. În esență-i ridicol să-l vezi pe un nene paznic luând temperatura ca un pistolar din viitor, dar e dement să crezi că se întâmplă mai mult.

Cu siguranță s-au făcut greșeli de comunicare și nu s-a explicat „ca la proști” care-i treaba cu noul virus.

Dar una-i când explici pentru proști (categorie din care fac parte), alta-i când explici pentru scrântiți. Că scrântitul nu înțelege, el fiind într-o aventură daco-sorosisto-masonic-ocultă. Ăștia au marele avantaj că la festivaluri nici nu trebuie să bage ceva pentru a intra-n „film”. Îi ajută creierul de la sine putere.

Când erau 2-3 certați cu realitatea era caterincă. Acum încep să-mi pun probleme de siguranță personală. Dacă azi vezi antene 5G peste tot și consideri că toată lumea are ceva cu tine, cât mai durează până începi să vezi inamici în ceilalți oameni? Când o să lovești primul ocult, când o să dai un pumn primului zombie 5G? Poate ți se pare că se uită cineva masonic la tine și-l împinge în fața mașinii.

Oricum, știm deja că țara-i plină de nebuni nesupravegheați. Acum nu doar că nu-i știe nimeni de sănătate, dar mai vedem și că-s mulți, umblă teleleu pe străzi filmând sminteala și distrând poporul.

Peste 5-10 o să auzim la știri: „nu-mi imaginam că e în stare să facă asta. Da, era mai special… dar noi am crezut că-i inofensiv…”.

A început să-mi fie frică.

P.S. – Aveți un video aici. Și dovada că ăștia se înmulțesc aici. Copilul e simpatic, dar păcat de educație.

2 răspunsuri

  1. Nu o să-i înțeleg niciodată pe ăștia cu teorii de genul, ce are de câștigat statul X în a ține evidența la câți proști are în grădină? Ba chiar mai mult, să-i omoare.

    Problema lor este de cheltuieli și de unde scot banii să-ți mențină ție traiul de viață după ce dispari din câmpul muncii, iar să te îngroape mai devreme decât vremea de pensionare nu este o soluție pentru nici un stat, că pierd bani „on the long run”.

    Totul se rezumă la bani în ziua de azi, ești apt de muncă, înseamnă că produci bani pentru statul de care aparții, nu ești? You’re in luck, free money.

  2. Al doilea link nu funcționează, dar nu-i nici un bai, mi-am dat seama din primul cum sta treaba… 🤦🏼‍♀️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.