Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Antena mai face un teledon: Împreună Spălăm Mizeria Intact

Zilele trecute vedetele Intact și multe altele s-au adunat într-un teledon-maraton de 6 ore, pe toate posturile Intact, prin care au reușit să strângă aproximativ 2,6 milioane de euro.

Câteva (foste) vedete Intact și-au luat foștii colegi la 13-14 afirmând că trebuie să ai obrazul gros să cerșești tot la săracii care te urmăresc. Bine, cred că declarațiile astea veninoase făcute post-Intact vin și ca o spovedanie, o mea culpa tardivă.

Dar asta e doar o inofensivă interpretare… cine știe… după Intact mulți viteji se arată.

Multe vedete Intact au donat la teledon. Din banii lor, salariul muncit livrând ce știu ele mai bine în cadrul trustului. Dar ce nu s-a spus e că o parte din banii ăia din salariu s-au făcut și prin mizerii (n-o să aduc aminte de cele politice, n-are rost să dezgropăm acum șopârle).

Poate că matematic nu e relevant, dar e posibil ca ceva% din banii încasați de Mircea Badea, Dan Negru, Dani Oțil, Capatos și mulți alții să fie făcuți din mizerii amorale precum șusta cu Vulpița.

Capatos și cohorta de membrii Acces Direct au reușit, prin calitatea livrată, să aducă ceva bani în trust.

E greu de cuantificat cât profit a adus gunoiul vopsit ca distracție TV, dar el există.

Nu scrie nicăieri, dar toate vedetele Intact mănâncă, fac shopping și călătoresc pentru că trustul (prin a sa misiune nobilă de a livra divertisment) a știut să exploateze cu cinism personaje care n-aveau nevoie de expunere TV, ci de ajutor specializat.

Cel mai recent caz pe care trustul a făcut bani a fost ăsta cu Vulpița și Viorel, dar dacă vă apucați să săpați în istorie și-n pagini de Google o să descoperiți că n-a fost an de la Bunuțu` când Intact să nu-și găsească cazuri bune de muls până la epuizare. Și-n ciuda „fabuloaselor” și „uriașelor” amenzi de la CNA totul a meritat. Audiențele au demonstrat că merită să-ți bați joc de oameni.  

Vulpița și Viorel sunt doi oameni, ca mulți alții din țara asta, cu probleme. Se vede din avion că nu expunere la TV le trebuie lor. N-au ce să livreze acolo astfel încât să li se îmbunătățească exponențial viața. O să se bucure ca niște oameni simpli la câțiva bani, dar în schimb vor livra ridicol aducător de audiență și mai mulți bani pentru ceilalți. Tocmai faptul că nu au simțul ridicolului te face să-ți dai seama că ceva nu e ok acolo…

Dar Vulpița, Viorel și precedenții au fost și sunt niște variante moderne și triste ale gladiatorilor forțați să se arunce în ring pentru setea de murdar a spectatorilor, cumpărați cu impresia de vedete și câțiva gologani.

Pâine și circ ca acum 2.000 de ani.

Vedetele trustului ar face bine s-o mai pună de un teledon, între ei, și să strângă bani pentru oamenii de care trustul și-a bătut joc cu bună știință în atâția ani. De ce? Pentru că lupta împotriva Covid-19 e grea și din cauza analfabetismului funcțional pe care trustul l-a promovat constant.

Oricum, valul „Vulpița&Viorel” îl călăresc și alții.

Ultimul oportunist de ocazie e epava Axinte, corcitura actor-comediant-lăutar, acest personaj mitologic care iese periodic la suprafață.

A scos o piesă muzicală împreună cu Vulpița și-a rupt Youtube-ul, ajungâng la peste 6 milioane de vizualizări. Era de așteptat.

Mi-ar plăcea să văd un calcul transparent și sincer: câți bani a luat Vulpița pentru șustă și câți Axinte, cum se traduce asta în colaborări și cum o să vadă lumea toată combinația.

Dar putem deja să ne facem o impresie despre cei care digeră acest tip de divertisment (chiar și ăia care foarte vocal sunt „anti”).

Hai să ne uităm puțin prin comentarii. Merită.

S-a apucat și Hagi să comenteze pe Youtube?

Chintesența superficialității umane. Edit: tot un gunoi superficial rămâi.

Inevitabil trebuia să apară și un suferind de neam și țară, un Rareș Bogdan care să facă o trimitere la valorile care mor „în sărăcie și regrete”. 814 oameni au umectat și s-au apucat să citească ceva din valori.

Chiar în aceste momente străinii râd de România. Ce auziți acum e o hăhăială internațională.

Deci e incredibil! Aurelian Temișan trebuie să scoată o piesă cu Axinte. Asta dacă nu vrea să moară în „sărăcie și regrete”.

Omul a cărui carieră înseamnă 99,8% un personaj needucat/analfabet cu apucături infracționale, interpretat facil, într-un grup de comedie ieftină… a dezamăgit.

Elena Usurelu e proastă și tot nu-i vedetă. Deci nu-i ăsta secretul.

Hagi revine.

Oamenii pleacă din România pentru că Vulpița e vedetă Intact în timp ce alții termină două facultăți și nu ajung vedete Intact. În sfârșit, cineva a zis adevărul!

Emy a vrut să zică ceva inteligent. A intrat pe www.CitateInteligentePeCareNuLe-aZisEinsteinDarOSă-lTrecemPeElLaAutorCaSăDeaBine.Ro.

În momentul ăsta valorile-și mai ung un colț de pâine cu margarină și lacrimi.

Și așa cum e normal la orice petrecere, apare și Daria să explice gluma.

Cam atât. Mi-a scăpat ceva?

Un răspuns

  1. Hai ma p…la ca gasesti tu mare hater sa gasesti la fiecare comentariu cate ceva…esti doar o p..la in vant care nu are nici o opinie sau argument, dar in schimb se ia de toti si de toate. Hai pa, plictisitule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.