Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Andreea Bănică, motivul pentru care Minionii mor de cancer

M-am abținut să nu vorbesc despre Andreea Bănică pentru că știu o regulă (nescrisă) din stand up: poți să râzi de oamenii răi, cu handicap sau care au trecut printr-o dramă, dar e cel mai trist să râzi de proști. Și-au scris și alții despre Andreea Bănică și ce bine au făcut-o. Dar vedeți voi, zace prea mult potențial de mișto în Andreea Bănică. N-ar putea cânta ea piese proaste cât poate omenirea să-și bată joc de ea.

Știu că titlul e dur și șocant, dar nu-mi pasă.

Credeam că vedete precum Andreea Bănică, Andreea Bălan și Anda Adam au murit muzical în anii ’90 și-s genul de care mai auzim când vrem să punem „la mișto” o piesă la vreo petrecere ratată. Dar nu. Cândva, cineva, a avut o discuție cu Andreea Bănică și a reușit s-o convingă de faptul că ar putea cânta până la adânci bătrâneți. Și nu doar atât, dar că ar putea să rămână și vedetă până atunci. Și ea asta face.

Nu știu cât o mai duc balamalele, și poate-i scârțâie maxilarul când face vocalize, dar nu-și dă seama că-i la vârsta la care e penibilă. Orice om normal știe că ea și Corina trebuie să fondeze Clubul Casnicelor – Ex-VedeteleSulii și să-nceteze. Gata. Stop! Ești bătrână și jenantă. Bunica mea dacă făcea muzică dance era mai decentă și cânta mai bine.

Și nu-i chestia doar că-i o mierlăită, dar versurile.

O, umanitatea! Nici măcar una dintre piesele ei n-a supraviețuit în mentalul colectiv la modul pozitiv. Sunt, au fost și vor rămâne precum hârtia igienică: pe moment te bucuri de ea că-i fină și șterge bine, dar ai uitat de ea imediat ce ai tras apa.

Și nu vreau să mă afund într-un discurs virulent la adresa „artistei” Andreea Bănică. Până la urmă, la banii ei, ar putea să-nchirieze și Stadionul Național și să cânte la scaune goale. Mai important e faptul că-i mamă. D-aia de copil. Om. Nu știu când a avut timp să facă și un copil, fiind atât de prinsă cu viața de vedetă. Dar a făcut o fetiță. Pe care o crește precum un Mini-Ea. Cea mai recentă nebunie băniciană fiind postarea asta de pe Facebook:

banica
De pe Facebook vedetei

Ce vedeți voi acolo, mic în dreapta, e viitorul. Ce vedeți în dreapta e motivul pentru care pe extratereștrii îi doare-n anusuri (cred că au mai multe) de noi. Chiar suntem o amenințare pentru cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.