Cine sunt cei 52,34% care n-au votat?

33

Pe buzele (și wall-urile) multor români stau cuvinte grele la adresa celor care n-au votat. Cel puțin în bula mea e plin de sudălmi la adresa nesimțiților care n-au votat. Printre care și subsemnatul.

Cine suntem noi?

100% din cei 52,34% suntem niște proști. Niște grataragii, spărgători de semințe, maneliști cu tricoul peste burtă și cu cravată din coji.

Cu toții suntem niște lepre analfabete, niște unii care au preferat să stea la plajă, la munte, sau la TV. Ne-am uitat la „Puterea Dragostei” pe Kanal D în timp ce pe Youtube vizionam „Best of Insula Iubirii”.

În ziua votului ne-am scobit în nas, am râgâit și am râs din toată gușa văzând pe geam cum oamenii se duceau spre secția de votare.

Cu mici excepții, toți cei 52,34% suntem niște social-democrați, fanii pasivi ai Vioricăi. Dar în comparație cu PSD-iștii activi noi suntem cu mult mai răi. Pentru că suntem leneși.

100% din 52,34% n-am pus în viața noastră mâna pe o carte. Suntem analfabeți. N-am citit presa, lecturăm decât tabloidele în care ne învelim prânzul. Asta dacă mergem la muncă. Suntem o adunătură de cretini, nici măcar unul dintre noi n-a citit vreo carte de politologie, psihologie (a maselor, a scaunelor), nu ne uităm la vloguri politice, nu avem doctrine. Votăm pe 50 de lei și mici.

Am trecut prin școală cu ușurință și când nu suntem ghiolbani nu suntem nimic.

În comparație cu persoanele care au votat (preponderent alegătorii PNL-USR) noi, nevotanții, nu plătim taxe și căutăm să țepuim statul non-stop. În comparație cu detractorii noștri (ce termeni pretențioși pentru un prost care n-a votat), noi facem totul la negru, pe combinație, fără scrupule.

Noi știm că nu contăm pentru că unii o spun printr-un #.

Noi suntem ultimii proști, nu rezultatul unor traume politice întreținute de atâtea procese electorale eșuate de dragul unor pasiuni personale și manipulări ca la manual. Suntem penibili, nu plictisiți de istericalele unor înfocați. Noi, prin micționarea noastră pe votul ăsta, ne-am bătut joc de viitorul țării. Nu cei care încă din 1990 au hotărât pentru cel puțin o generație de ciocoi. Noi am stricat tot.

Aș spune mai multe despre cine suntem noi, cei 52,34%, dar acum ne pregătim să ieșim la un mare grătar, cu toții. Cefele alea de porc nu se fac singure.

Cine sunt cei 52,34% care n-au votat? 1
Recomandări
33 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *