Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Bike Up Comedy!

Mai toată lumea știe că-mi place să mă plimb cu bicicleta. Și nu doar asta, dar dacă tot o fac poate-i rost să ajut și pe cineva cu asta. Așa că anul ăsta mi-am propus să-i dau însemnătate. Voi îmbine utilul cu plăcutul și cu munca.

Pe timp de vară, ca și-n alte anotimpuri, comedianții colindă țara-n lung și-n lat pentru show-uri.

Așa că din iunie până-n august mi-am propus să merg la toate show-urile din țară pe bicicletă, astfel economisesc banii de drum pe care-i primesc în mod normal de la cluburi/pub-uri/restaurante. Și toți banii ăia merg la copiii cu autism.

Și nu doar atât, dar poți să mă „stimulezi” să pedalez cumpărând kilometri de pe Galantom. E simplu, tu donezi, eu pedalez. 10 lei = 1 kilometru. Și nu te lăsa păcălit de targetul de 4.000 de lei, adică 400 de kilometri. Te provoc să mă provoci la mai mult.

În curând finalizăm și calendarul spectacolelor și-l public aici și pe Facebook. Mai mult ca sigur dacă plec spre Lehliu va urma un show la Fetești – Constanța-în zonă. Îmi e greu să cred că pot pedala într-o zi Constanța – Craiova. Și nu vreau să-ncerc rețeta lui Armstrong…

Patronii de localuri și persoanele care doresc să se implice mă pot contacta pe adresa de e-mail ([email protected]), ori pe Facebook.

Să fie o vară plină de Bike Up Comedy și Help Autism!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.