Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ventilatoare pentru baie de la Altecovent – importanța lor (P)

Ventilația caselor este foarte importantă, indiferent de cameră. Totuși punctele centrale și cele care pot fi cele mai problematice, sunt baia, urmată de bucătărie. Fără o ventilație corespunzătoare în aceste încăperi se crează umiditate și un miros neplăcut.

Este important să optezi de la început pentru un ventilator de baie deoarece investițiile nu sunt costisitoare și eviți ca pe viitor să renovezi întreaga încăpere din cauza igrasiei și al aspectului neplăcut a încăperii.

Sistemele descentralizate – soluția caselor deja construite

Sistemele descentralizate de la Altecovent permit montarea chiar și după ce clădirea este construită. În astfel de cazuri este dificil să optezi pentru sistemele centralizate pentru că implica mari costuri și recondiționări ale casei, deoarece trebuie montate prin pereți.

Pentru o bună aerisire a băii sunt disponibile pe site unități de ventilație descentralizate care îmbunătățesc în primul rând calitatea aerului și în al doilea rând evită apariția mucegaiului și a mirosului neplăcut, închis.

Cu ajutorul unui sistem descentralizat de ventilatie montat corect de o persoană specializată, se previne umiditatea excesivă care se simte în toată casa și care provine de obicei de la baie sau de la bucătărie. Acestea se montează ușor, dar este important să fie așezate în locuri cheie, în funcție de poziționarea și mărimea băii, sugestii pe care le poți primi de la echipa Altecovent.

Ventilația din casă

Fiecare cameră poate dispune de un sistem de ventilație special creat, care nu modifică aspectul camerei. Partea centrală este în afara camerei, fiind la vedere în interior doar gura de ventilație. De pe site se pot achiziționa și kituri complete pentru apartamente de diferite dimensiuni.

Cei de la Altecovent vă pot ajuta să faceți alegerea potrivită pentru nevoile casei. Baia poate dispune de un ventilator propriu deoarece este camera cu cea mai mare nevoie de un astfel de dispozitiv. Ventilatorul de baie Sevi A160 este fără recuperare de căldură dar asigură echilibrul de aer și umiditate.

Acest tip de ventilator pentru baie permite activarea și dezactivarea manuală și dispune de patru timpi de funcționare diferiți. Este rezistent la umiditate și nu produce zgomot deranjant, în exces. Este predispus cu un filtru de praf astfel încât aerul din baie se menține la nivelul optim. Aceste ventilatoare sunt o necesitate în orice casă pentru a menține sănătatea familiei la nivelul optim, deoarece aerul inspirat poate fi primul pas spre îmbolnăvire.

Pentru a vizualiza toată gama accesează site-ul și pentru comenzi sună la numărul 0753967762 sau pentru informații suplimentare trimite-le un e-mail la adresa [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.