Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Implantul de păr – o soluție modernă și un aspect natural, cu ajutorul clinicii Dr. Felix Hair Implant (P)

Pierderea părului poate fi o lovitură psihică pentru foarte multe persoane. Stima și încrederea în sine sunt afectate, iar acestea la rândul lor afectează comportamentul persoanei față de toți oamenii cu care intră în contact. Atât viața personală cât și viața profesională este extrem de afectată, pierderea părului fiind un lucru destul de devastator.

Cauzele pierderii părului

Numeroși factori pot contribui la rarefierea podoabei capilare, atât la bărbați cât și la femei. Un prim factor ar fi cel ce ține de moștenirea genetică, acesta neputând fi controlat sau evitat. Chelirea timpurie, în floarea vârstei, aduce persoanei afectate un ciclu al depresiei din care cu greu mai poate scăpa.

Pierderea firelor de păr datorită vârstei, este ceva ce oamenii suportă mai ușor, știind că inevitabil cu trecerea anilor, toți ajung în acest punct. Pierderea părului poate veni și în urma unor carențe sau afecțiuni ale organismului. O boala autoimună care cauzează acest lucru, este alopecia.

Alți factori care pot influența căderea părului sunt alimentația deficitară, folosirea excesivă a produselor și obiectelor care afectează scalpul și implicit factorii de mediu. De aceea, Dr. Felix Hair Implant, o clinică unde te așteaptă doar oameni specialiști în acest domeniu, îți poate reda frumusețea și implicit încrederea în sine după o astfel de intervenție.

În ce constă implantul de păr

Mulți oameni pornesc pe o concepție greșită cum că o astfel de intervenție îi va face să arate într-un mod ciudat, ca și cum părul nu este al lor. Nimic mai greșit, căci prin implantul de păr rezultatele obținute în lunile următoare sunt cât se poate de naturale.

Este o intervenție sigură pentru oricine și-o dorește, aducând din nou vitalitate scalpului și o podoabă capilară demnă de laude. Se folosesc protocoale și terapii unice care asigură un implant de păr la cele mai înalte standarde.

Implantul de păr este o procedură medicală cu rezultate permanente. Foliculii de păr sunt implantați pentru a completa zonele cu chelie, care sunt rezistenți la hormonul care determină căderea părului și anume dihidrotestosteronul. Deoarece firele transplantate sunt rezistente la DHT, acestea vor continua să crească, chiar dacă firele din jur se subțiază sau cad.

În urma acestei intervenții vei obține părul mult visat, păr care nu are nevoie de vreo îngrijire specială, acesta comportându-se la fel ca cel crescut natural. Cei care apelează la un transplant de păr, pot spune cu convingere că viața lor a fost transformată. Aspectul întinerit, pozitivitatea și deschiderea către noi experiențe sociale, toate vin la pachet atunci când decizi să ai parte de această intervenție.

Pentru a contacta clinica sună la 0720254368.

[email protected]

Sos. Nordului, nr. 102G, sector 1, București, România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.