Georgeisme
Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Unde ar putea ataca ISIS în România?

Acum să nu credeți că-s pus pe dat sfaturi hapciupaliticilor de la ISIS, dar România pare o țintă ușoară pentru că teroriștii și românii au un lucru în comun: adoră locurile aglomerate. Românul n-ar intra nici în Rai dacă n-ar vedea că-i full, sunt toate mesele ocupate și se stă la coadă la bar.

Citeam că oficialii belgieni au sfătuit locuitorii să nu mai iasă din case și, ca să vezi, oamenii n-au mai ieșit.

Bodegarii nu s-au isterizat că dau faliment și oamenii n-au disperat că beau acasă. Păi la noi oricine ar recomanda statul în casă și-ar lua palme: „ejti prost bă, cum adică să stau acasă? Păi cez io, pensionar?”.

Acestea fiind zise, orice inaugurare de mall/hypermarket este un prilej bun să-ți faci trimiterea spre 72 de virgine. Asta dacă nu mori călcat în picioare în dreptul ofertei la tigăi.

Concertele moca. Dacă-i rost de sărbătoare toți primarii montează de o scenă și pun artiști pe ea. Primăriile cu bani aduc nume mari, primăriile sărace aduc muzică etno. Oricum o spui, într-un anumit loc, într-un anumit moment, mai mulți români se adună să audă ceva. Nu trebuie să-ți pui probleme de genul “trebuie să detonez bomba mai repede că-n 10 minute cântă Andreea Bănică și pleacă toți”. Românul nu pleacă ușor dacă-i gratis. Și Andreea Bănică e un fel de GILF gratis.

Mititei, paranghelie, bețivăneală. Cum să refuzi așa ceva? Cum să nu te înghesui să bei bere la pahar de plastec și să molfăi un mititel cu muștar? Păi ce ai, ești antisocial?

Unde mai pute a atac ISIS? La metrou. Când se calcă pe picioare sute de oameni așteptând un metrou care pare că nu mai vine.

La coadă la moaște. Când ai străzi blocate de enoriași practic jumătate din treabă e făcută și haosul e asigurat.

În Centrul Vechi. Evident. N-ai nevoie de o bombă, ci de o petardă mai puterică și-ți cade jumătate din cartier. Știu că-n fiecare seară Centrul Vechi e plin de bombe și petarde, dar sunt fâsâite, astea dărâmă doar cheful de viață.

Sub rahații de câini de pe stradă ai mai putea planta o bombă. Pe ce mergem noi nu se numește trotuar sau asfalt, ci este un strat consistent format din mucuri de țigară, gume de mestecat și rahați de câini.

Pe trotuar la propriu ai mai putea pune o bombă. O să stea ascunsă de mașinile parcate până-n ziduri.

Personal propun o campanie de promovare a pușcăriilor. Să le spunem celor de la ISIS că ne ținem valorile la rece, așa că dacă vor să ne rănească rău acolo trebuie să se arunce-n aer. Dar să mai stea puțin să-l bage și pe somitatea de Șova.

De fapt, dacă stau să mă gândesc, țara asta pare atât de ușor de atacat încât parcă nu te mai provoacă…parcă-i invităm pe oameni să participe la nesiguranța noastră. Și dacă mă gândesc mai bine, până la ISIS te omoară compatrioții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.