Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Stailer prezent în 25 de orașe! Află dacă este și al tău pe lista platformei (P)

Serviciile de beauty sunt căutate ca pâinea caldă, atât de femei, cât și de bărbați. Până la urmă avem o singură viață, deci trebuie să investim în sănătatea noastră și în aspectul fizic. Dacă nu avem grijă de noi acum, atunci când? Bineînțeles, deși unele lucruri le mai poți face și acasă, totuși serviciile profesionale de la saloanele de hair&beauty ne sunt indispensabile. Iar una din metodele preferate care ia din ce în ce mai multă amploare în rândul românilor este programarea online.

Dacă încă nu ai auzit de Stailer, află că este fix tool-ul pe care îl căutai pentru a te programa la un barbershop Cluj sau alt oraș, dar și la coafor, salon de mani/pedi și multe altele. Descoperă mai jos ce avantaje ai dacă utilizezi Stailer.

Gratuitate și rapiditate – ce-ți poți dori mai mult?

Indiferent de zi, ora, genul tău, Stailer este cel ce caută pentru tine printr-o multitudine de saloane din oraș locul disponibil pe care ți-l dorești. Nu mai pierzi timp sunând de la un salon la altul și nici nu mai faci vreun compromis. Cu ajutorul filtrelor de căutare de pe prima pagină vei găsi în câteva secunde lista cu saloane care să te primească la data și ora dorite. În doar câteva minute îți faci programarea și tu alegi unde să fii răsfățat. Stailer este o platformă transparentă, gratuită și îți economisește mult timp. Plus scapi de frustrările care vin cu programarea clasică.

Ai disponibile la fiecare salon în parte toate informațiile necesare, plus poze. Iar platforma deține deja peste 15.000 de recenzii reale de la cei ce s-au programat astfel. Deci, ai mai multe șanse să faci o alegere bună înainte să regreți că ai mers la un anumit salon. Rezolvi totul online, fie că îți creezi cont sau nu. De asemenea, poți descărca aplicația Stailer din Google Play, App Store sau App Gallery, iar crearea contului este la fel, gratuită.

Catalogul cu inspirație

Uneori simți că ai nevoie de o schimbare, însă pur și simplu nu ai găsit nimic pe internet care să te dea pe spate. Având în vedere că stiliștii înscriși aici postează regulat poze cu transformări uluitoare ce au ieșit din mâinile lor, ai oportunitatea de a găsi fix acel ceva pe care-l cauți. Intri pe site în catalogul cu inspirație selectezi orașul, genul tău și ce ai vrea să schimbi la aspectul tău. Apoi dai scroll prin zecile de poze și oferi o inimioară look-urilor care te-au impresionat. Astfel ți se salvează și apoi poți face programare la salonul respectiv.

Propulsează-ți afacerea spre succes

Fără marketing nu prea faci nimic în ziua de astăzi, fiind piatra de temelie a oricărei afaceri. Dacă ești stilist pe cont propriu sau administrator al unui salon, Stailer îți oferă oportunitatea de a atrage mai mulți clienți și de a avea o afacere prosperă. Trebuie să devii vizibil pentru ca doritorii de servicii de înfrumusețare să te găsească mai mai rapid și mai simplu. Înscrie-ți și tu salonul pe Stailer și descoperă beneficiile acestei platforme de programări online.

Accesează pagina oficială pentru a afla mai multe informații. Stailer este calea prin care atât clienții, cât și stiliștii își ușurează treaba.

Contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.