Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Echipamente industriale de la Euro Est Industrial (P)

Industria in tara nu mai este ce a fost candva. Comunismul a industrializat fortat si masiv si dupa caderea sistemului au decazut toate aceste sectoare de activitate. Ce mai inseamna la ora actuala domeniul industriilor? Chiar daca ne orientam tot mai mult spre IT spre exemplu, impactul tehnologiei este tot mai mult resimtit, de motoare avem nevoie in continuare. Sunt la propriu si la figurat cele care mentin in priza buna functionare a lucrurilor.

Euro-industrial.ro este unul dintre furnizorii de echipamente industriale si in special de motoare electrice sau reducatoare care dovedeste ca trebuie sa te adaptezi cerintelor de actualitate. Altfel spus, nu este vorba doar despre a pune la dispozitie minimul necesar, ci despre a gasi solutii ce adapteaza cerintele. Sa spunem ca personalizeaza fiecare cerere.

Euro Industrial are capital romanesc, o companie ce se bazeaza nu doar pe furnizarea de solutii. Consiliaza si indruma pe cei interesati sa faca o alegere optima, in functie de specificiul domeniului.

Sa vedem si ce produse se regasesc in lista de optiuni aici: reductoare melcate, motoare, pompe de apa industriale, elemente de transmisie, convertizoare de frecventa, vibratoare industriale, echipamente electrice printre altele.

Ce interes este superior – calitatea unor produse sau cum sa gasesti un pret mai bun?

Idealul, caci asta ne intereseaza pe toti, este de a gasi ceva bun si ieftin. Nu ai cum. Dar cel putin cand platesti pentru un produs te astepti sa fie ce trebuie. Asadar, Euro Est Industrial isi propune ca in materie de echipamente si produse industriale sa ofere ce trebuie fiecaruia.

Motoarele electrice pot avea functii suplimentare. Anumite aplicatii impun si conditii aparte, printre care si un motor cu o tensiune mai joasa sau cu doua viteze. Chiar daca unele tipuri de motoare nu sunt fabricate astfel, ele pot fi dotate suplimentar, dar e nevoie de pricepere desigur. Cu posibilitate de a-l dota cu elemente ce pot contribui la rezistenta si performant acestuia, cei de la Euro Est Industrial sunt remarcati tocmai pentru ca abordeaza altfel acest domeniu. Nu mai este vorba doar despre a furniza un motor, ci despre a-l ajuta pe solicitant sa gaseasca mai specific un anumit tip de motor.

Echipamente pentru munca grea, industriala

Pentru cei care cred ca nu avem piata in tara de echipamente industriale, se inseala. Euro Est Industrial dispune de astfel de echipamente – linii de alimentare, limitatori de sarcina, sisteme de franare, telecomenzi sau statii de control la sol pot fi achizitionate de la aceasta sursa.

Important de precizat ca unele din acestea sunt livrate direct din stoc, fara timp de asteptare, precomanda sau alte astfel de abordari.

Pentru cei care sunt interesati sa descopere care sunt diferentele semnificative intre nivelul de performanta la motoarele electrice euro-industrial.ro explica clar in cadrul site-ului cu video detaliat. Tot acolo aflam si ce portofoliu de produse au disponibil, gama completa de motoare prezentate, de la cele standard la cele speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.