Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Nu știți ce cadou să cumpărați de Crăciun? Vă oferim câteva sfaturi grozave (P)

Peste câteva săptămâni se apropie Sărbătorile de iarnă. Doriți să evitați stresul dinaintea Crăciunulului? Cumpărați cadourile de Crăciun în avans. Ați rămas în pană de idei? Am pregătit pentru voi câteva idei de cadouri de Crăciun universale cu care puteți mulțumi pe oricine. Iată care sunt acestea.

1. Pijamale și șosete

Da, da. Acestea sunt două cadouri clasice de Crăciun, care nu lipsesc niciodată sub bradul de Crăciun. Dacă nu știați încă asta, șosetele sunt un accesoriu destul de căutat în ultimii ani. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți mărci certificate care produc piese de calitate cu modele originale. Șosete colorate vesele, adesea fiecare piesă diferită – acesta este cu adevărat un cadou care va încânta pe oricine. Dar mai întâi asigurați-vă ca ceilalți membri ai familiei voastre să nu aducă același cadou. Destinatarul se poate descurca cu cinci perechi de șosete, dar ce va face cu cinci pijamale?

2. Accesorii iarnă

Căciulă, fular sau mănuși sau chiar un set întreg de accesorii asortate. Pentru femei, puteți alege chiar și o bentiță originală sau aparători de urechi călduroase. Acesta este un cadou care cu siguranță va fi pe plac și, în același timp un accesoriu călduros pentru zilele de iarnă geroase.

3. Seturi de cosmetice

Puteți cumpăra seturi de cosmetice în fiecare farmacie sau supermarket. Gama este cu adevărat una bogată. Puteți alege dacă doriți un set pentru femei, pentru bărbați sau poate doriți să o surprindeți pe mica voastră prințesă sau micuțul voastru năzdrăvan. Dacă doriți cu adevărat ceva mai special, alegeți produse cosmetice naturale lucrate manual.

4. Cărți

Cărțile nu sunt de obicei un cadou foarte pretențios, pe care îl puteți cumpăra chiar și pe ultima sută de metri. Dar sincer, alegerea unei anumite cărți nu este atât de simplă. Desigur, dacă destinatarul are un autor preferat sau un hobby mai special, atunci alegerea este una clară. Cu toate acestea, dacă nu îi cunoașteți atât de bine gusturile, încercați să vă uitați discret la cărțile pe care le are în biblotecă și să adaptați selecția în funcție de ceea ce veți găsi acolo.

Pontul nostru: Puteți găsi multe cărți intersante pentru toată familia în librările online Cărturești.ro și Libris.ro. Doriți să economisiți bani atunci când cumpărați cadouri de Crăciun? Vă poate fi de folos și un voucher Cărturești la cumpărături sau de ce nu, urmăriți Libris Black Friday.

5. Accesorii locuință

Perne decorative, o pătură călduroasă sau pur și simplu o lumânare parfumată, care ajută la crearea unei atmosferei plăcute în locuință. Accesoriile pentru locuință nu vor dezamăgi niciodată – mai ales dacă se potrivesc cu gusturile destinatarului.

Sfatul nostru: Deși mulți dintre noi îl consideră un magazin cu electronice și electrocasnice, în magazinul Altex puteți găsi și accesorii pentru locuință. Și de asemenea veți fi încântați să știți că puteți utiliza voucher Altex la cumpărături.

6. Cadouri personalizate

Chiar dacă nu pare așa la prima vedere, cadourile personalizate pot fi un cadou foarte frumos sub bradul de Crăciun. Imaginați-vă, de exemplu, un set de prosoape cu o dedicație brodată pentru cea mai bună bunică sau cel mai bun bunic. Sau un set de cești cu același text. Un astfel de cadou cu siguuranță le va aduce zâmbetul pe buze.

7. Voucher cadou

Dacă într-adevăr nu știți ce să-i oferiți persoanei dragi, pariați pe un voucher cadou. Astfel își va cumpăra ceea ce i se potrivește cu adevărat. Nu trebuie să-l introduceți într-un plic, ci apelați la o variantă mai originală. Faceți rost de cutii de diferite dimensiuni, puneți-le una în cealaltă și introduceți voucherul cadou în cea mai mică. Astfel surpriză va fi și mai mare și mai frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.