Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ia o pauză de la tot – relaxează-te în fotoliul de masaj profesional Masatto (P)

Timpul în viață este limitat. Așadar nu amâna niciodată lucrurile ce se impun. Când starea ta este una precară, când simți că nu mai ai energie, ci dureri de spate în fiecare zi, când ți se pare greu chiar și să urci 3 etaje sau să faci lucruri banale este timpul să te gândești la o metodă de a te revitaliza. Află cum fotoliile de masaj by Masatto pot fi un portal minune spre versiunea ta ceva mai bună, cel puțin mai relaxată!

Masatto sau cum să te bucuri de masaje la tine acasă și să faci din asta un stil de viață

Un fotoliu masaj profesional poate fi achiziționat să troneze la tine acasă! Masatto a creat acest univers al relaxării și mai apoi l-a adaptat astfel încât să fie accesibil publicului larg. Nu mai depinzi de profesionist, de orarul acestuia, nici de centrele de terapie prin masaje. Fotoliile Masatto includ tehnologii de înaltă performanță și pot ține locul unui maseur experimentat.

Să înțelegem mai întâi cu ajută masajele:

  • Stimularea circulația.
  • Relaxează mușchii.
  • Îmbunătățesc mobilitatea.
  • Eliminată acea stare de încordare și senzația de înțepenire. Sunt stări comune mai ales în rândul celor cu o viață sedentară și cei care lucrează foarte mult în fața laptopului.
  • Somn îmbunătățit.
  • Apetit crescut.

Când ne simțim bine în interior, asta se vede și la exterior. O stare de letargie generală poate fi remediată cu ajutorul masajelor. În complexitatea lor, masajele creează acea barieră între starea de bine și durere și te ajută să îți recâștigi zen-ul. Pare greu de crezut? Nu, pentru că fotoliile de la Masatto includ tehnologii performante și au funcții diverse. Grație acestora, pot masa în cel mai complex mod.

  • Masează cu role, în mod special cu fermitate pe zona spatelui – în funcție de model vorbim de mecanism de masare 3D sau chiar cel unic în lume, 4D, inclus la Divina.
  • Masează cu perne de aer – la Thai spre exemplu, un model pe cât de performant, pe atât de atractiv ca design, feminin, compact, există perne de aer pe toată suprafața, pentru masarea umerilor, spatelui, gambelor, picioarelor, inclusiv la șezut.
  • Completează cu sistem de încălzire, o terapie a căldurii care își va arăta eficienţa mai ales în cazul celor cu dureri de spate.
  • Completează de asemenea cu sistem de sonorizare, boxe incluse și posibilitate de conectare la un device pentru a asculta muzica favorită în timpul terapiilor prin masaj.

Testează gratuit și convinege-te! Masatto are showroom-uri în țară și al doilea recent inaugurant în București – str. Erou Iancu Nicolae, nr. 97. Programează o vizită și testează un fotoliu de acest gen. Ia-ți pauza de la tot pentru a te resimți din nou tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.