Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Mobila de baie – cum o alegi si recomandari de stil de la Prodesignart (P)

Cand te gandesti la mobila de baie, iti vin minte cele mai minimaliste ansambluri. Asta pentru ca suntem obisnuiti sa credem ca in baie nu este tocmai necesar un mobilier amplu. Elementul esential aici, care dicteaza orice tip de alegere, se refera la spatiu. Este asadar evident ca pe masura ce spatiul este generos, vei avea unde sa incadrezi si piese de mobilier. In caz contrar, te vei lipsi de acesta si vei opta pentru un minimum necesar.

Dulapul in baie

O idee clasica despre ce presupune dulapul intr-un spatiu precum o baie se refera la cel suspendat, evantual cu oglinda, plasat central deasupra chiuvetei. Dulapul poate avea 2 usi, cu rafturi, poate fi destul de incapator privind adancimea sa. Asadar, in functie de spatiul disponibil acesta este un oarecare doi in unu, o solutie pentru cei care trebuie sa aiba la indemana lucruri diverse, dar nu au cum sa exinda dulapul pe o zona mai mare.

O alternativa ingenioasa este sa explorezi o zona  de colt. In acest sens ai nevoie de solutii personalizate, deci de mobila la comanda baie. Poti opta asadar pentru un dulap cu spatii deschise, pentru a nu te conditiona de inchidere, de sertare inutile. Daca va dispune de roti, cu atat mai bine, permitand sa il muti oricand ai nevoie. In plus, ai numeroase optiuni la capitolul elemente de design, poti merge pe ceva clasic si simplu sau pe modern si extravagant.

Mobilier practic

O alta varianta prin care poti mobila baia se refer la mastile din lemn, ce ascund anumite obiecte sanitare. Efectul este cel de estetica deosebita, cand intregul spatiu se supune unei tematici anume, avand design impecabil, fara ca un furtun sa fie observat sau alte componente din sistemul sanitar.

In aceasta categorie se inscriu mastile specifice pentru chiuveta. Aici putem vorbi din nou de dulap, inchidere in  doua sau o singura  usa, cu suport pe picioare sau daca este permis sa fie suspendat. In interior se pot masca tevi si furtunul de alimentare cu apa, apometrul etc. iar spatiul ramas deserveste depozitarii de alte lucruri.

O alta stfel de masca se poate realiza pentru masina de spalat, daca este cazul sa fie prezenta si instalata in baie. Se poate completa cu polite, fie ele masive si robuste, supendate.

Optiuni de mobilier de baie de la Prodesignart

Pentru ca spatiile de tip bai sunt proiectate atat de diferit, pentru ca merita sa investesti in mobilier de calitate, trainic, poti merge pe ideea de mobila la comanda, iar Prodesignart este tot ce ai nevoie in acest sens. Mobila dorita va  fi proiectata dupa schita proprie sau dupa una existenta in catalogul lor.

Mobila de baie pare sa fie usor subestima, poate din ideea ca ne-am obisnuit cu spatii mici. Sa nu uitam totusi ca un blat de calitate, ce sustine chiuveta, un ansamblu de dulapuri ce iti deservesc drept spatiu de depozitare sunt elemente utile ce infrumuseteaza o baie decorata cu bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.