Sună la OPC dacă ți-ai blestemat bărbatul și n-a murit

O româncă din SUA a descoperit că era înșelată de bărbat și s-a hotărât să se răzbune. Nu l-a tăiat din pozele de pe Facebook, n-a pus detergent în supă și nici nu le-a spus prietenelor că, de fapt, o are mică.

A găsit o metodă mai bună: a dat 400.000 de dolari unor vrăjitoare de magie albă din Ploiești ca să-i moară porcul infidel la drum de seară.

Presa a relatat (imparțială cum o știm) și opinia publică s-a opărit că femeia a fost înșelată de către clanul de vrăjitoare.

Poate nu s-a înțeles bine substratul supărării: oamenii s-au enervat că femeia a fost păcălită. De 400.000 de euro. Un fel de, „a dat 400.000 de dolari să-i moară bărbatul și nu s-a întâmplat asta. Să vină OPCu`”.

Acum vrăjitoarele sunt cercetate, dar înainte să nu mai fim ca specie aș vrea să reiterăm două aspecte foarte importante ale poveștii:

  1. Vrăjitoarele nu-ți bagă mână-n buzunar. Nu te forțează să le dai bani. Nu te înghesuie seara într-un gang și-ți spun să le dai mii de dolari ca să-ți dezlege cununia, ori să-ți linșeze psihotronic vreo rudă. Nu există nici măcar o diferență între a da bani unei vrăjitoare și a da bani la biserică. Dacă te rogi la Dumnezeu să-ți dea noroc la examen, faci o donație și apoi pici nu e tot înșelătorie? Nu ți-a spus preotul că dacă te rogi și ești milostiv o să fie bine? Când e înșelătorie și când e ajutor divin?
  2. Oamenii omit (într-un mod tragicomic) faptul că femeia a instigat la crimă (fie ea și prin magie albă). Asta nu mai contează? Faptul că hapciupalitica a fost dispusă să dea 400.000 de dolari să-i moară soțul nu contează? Aparent nu. Nici pentru presa care spune despre vrăjitoare că-s „clan de șarlatani”, nici pentru oamenii care le înjură pe „hoațe”. Tot ce contează e că femeia aia a rămas și cu bărbatul viu și fără bani. „Ca la noi la nimeni, domnule. Plătești și nu moare!”.

Atât.  

3 Responses

    1. Un pic mai usor cu atacurile la persoana “Hapciupalitica”. In rest, respect pentru ca incerci sa deschizi ochii celor ce te urmaresc.

  1. Amuzant e ca mi-a aparut un ad pe pagia, pt tamaduitoareaanastasia care promite ca imi aduce iubirea inapoi. Daca nici de data asta nu merge chiar sun la Protectia Consumatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Texte pe mail: