Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Oracolul Online – 9 – Alex Tocilescu

Nu știu cum m-am pricopsit în lista de prieteni de pe Facebook cu Alex Tocilescu, dar bogdaproste. Cred că a fost în preajma unui scandal cu un banner Pepsi din București și ne-am intersectat în urma unui dialog pro vs. contra. Oricum, de atunci s-au schimbat multe: el e vedetă cu pisicile sale, scrie mereu pertinent despre USR și pare un administrator de bloc serios.

Vă las să-l descoperiți și voi pe Tocilescu, așa cum l-am aflat și eu, acum, mai aprofundat și mai apropiat.

 1. Tocilescule, ești vedetă! Știi asta, nu? Cum te simți din postura de influencer?
M-am întâlnit cu cineva într-un Mega Image și m-am simțit șmecher că uite, mă recunoaște lumea pe stradă. După care am coborât la metrou și o fată frumoasă mi-a făcut cu mâna și m-am înroșit și am mormăit „salut” și am trecut mai departe, da’ mi-am dat seama că ea îi făcuse cu mâna unui tip din spatele meu. Și m-am înroșit și mai tare.

 

 1. Ne-am văzut o singură dată, la o piesă de teatru. La ce piesă ai vrea să mergem împreună? Nu ne ținem de mână, o vedem ca băjeții, bând bere și râgâind.
Nu-i frumos să bei și să râgâi la teatru. Adică e frumos doar la Godot, și de-aia nu mă duc acolo. Mai bine mergem la Suflete Moarte, la Comedie.

 

 1. Mai putem avea o relație de prietenie pe Facebook dacă-ți spun că nu-mi plac pisicile? Le consider oportuniste…
Mai cunosc oameni cărora nu le plac pisicile. Nu sunteți mulți, da’ existați. N-aveți decât, mângăiați-vă voi peștii, țestoasele, coropișnițele și ce veți mai avea prin casă.

 

 1. Apropo de pisici, ce o să faci dacă mâțele tale ajung mai celebre ca tine?
O să fac în așa fel încât să devină din nou mai puțin celebre decât mine.

 

 1. Te văd vocal pe palierul ăsta cu USR-ul. Ce zici? Are vreo șansă? Să-i mai votez? Să știi că mi-am convins și părinții să voteze cu Nicușor, ei fiind fanii lui…
USR nu doar că e cel mai bun partid dintre cele existente în România, dar ar fi un partiduleț ok oriunde pe lume. Sigur, cam o data la cinci zile calcă într-o strachină și toți oamenii care i-au votat îi taxează și îi bat crunt, cu bâtele, pe Facebook, da’ mie tot îmi plac.

 

 1. Ești USR-ist de stânga sau de dreapta?
De centru.

 

 1. Ce ne facem cu moralitatea în publicitate? Ne obișnuim cu ea sau începem să vindem orice, oricum?
Publicitarii sunt un neam de oameni care zice „bă, ce nasol e Naumovici că a făcut reclamele alea la Gold Corporation”. Și dacă le zici „boss, da’ până la urmă acolo n-a murit nimeni, da’ tu lucrezi pe țigări”, ăla se uită prin tine și zice „da, da’ Naumovici a făcut reclamele alea la Gold Corporation”. Altfel zis, suntem cam ipocriți.

 

 1. Dacă nu erai creativ ce te vedeai făcând pentru bani, un weekend la Nisipurile de Aur și doi copii?
Aș fi încercat să devin un scriitor mai serios. Și după ce aș fi eșuat, aș fi scris emisiuni de televiziune.

 

 1. Te ajută la ceva prietenia cu mine pe Facebook?
Mă ajută să râd.

 

 1. Ce aș putea învăța de la tine? Ai vreun sfat, vreun talent pe care să-l și predai?
Deși țin uneori cursuri de Creative Writing și mai vorbesc în public și despre publicitate dacă mă silește cineva, cred că cel mai bun sfat pe care-l pot da e să nu pui la suflet ceva ce s-a întâmplat deja. Gen dacă pisica a rupt lampa, asta e, a rupt lampa, te enervezi degeaba.

 

 1. Ceva ce te amuză? O glumă, un meme, un video?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.