Oracolul Online – 7 – Maria Coman

Pe Maria Coman o știu de la TV. De la Antena 3. Uneori când butonez telecomanda ajung și pe postul ăla și dacă nu-i aia care țipă, ăla care se bate, ăla care se frunte sau ăia care pupă-n fund, ci e Maria Coman, las acolo și ascult.

Și o mai citesc și pe MothersAndTheCity.Ro.

O să vă placă. Să n-aibă Voiculescu parte de libertate dacă nu…

  1. Te-am văzut la TV. Vorbești frumos, nu țipi (ca alții..), nu te bâlbâi. Ești de ani buni pe sticlă. Nu te-ai plictisit?
E, ba mă bâlbâi, dar râd și merg mai departe și atunci nu se vede. Nu m-am plictisit, că tocmai ăsta e farmecul, puține zile seamănă cu altele. Mai ales la gherle, nu încetez să mă surprind câte greșeli pot face. Dar uite, mă bucur că zici că nu se vede.
  1. Ești prima vedetă Antena 3 din lista și din viața mea. Nu te supără că mai fac glume pe seama postului și a unor vedete din trustul Intact?
În primul rând eu nu sunt vedetă. Nu mă supără, că faci glume decente, acum să ne supărăm pe glume ar fi culmea. Mă deranjează răutatea și minciunile. În rest, fiecare știe mai bine ce și în ce crede.
  1. Pe Facebook scrie că locuiești la New York. Am văzut asta la mai mulți prieteni din Drumul Taberei pentru că, probabil, se simt pe alt continent. Top 3 orașe unde ai vrea să te muți?
Nu locuiesc în Drumul Taberei, dar am crescut și pe acolo, că stau bunicii mei. Ma tot mut, aspirațional, din oraș în oraș. Dar mi-am dat seama că sunt urban person, deci nu vreau a la campagne. Orașe? Londra pe primul loc, New York al doilea, Berlin al treilea. Cred. Dar eu sunt turistă așa, îmi schimb des părerile pe travel.
  1. Ești o mamă cu opinii. Ce te face o mamă bună pentru copilul tău?
Habar nu am dacă sunt o mamă bună. Sper că sunt. Cred că o ascult și țin cont de părerile ei, sper că asta contează. Pe crescut copilul am cele mai multe incertitudini și nesiguranțe.
  1. Mașină sau RATB? Radio sau TV? Freelancer sau la Mogul? Teniși sau pantofi?
Mașina, clar. Me time-ul meu e în mașină, cel mai des. Am o garderoba întreagă, haine, pantofi, de vară, de iarnă, medicamente, ochelari de soare, umbrele, pălării, tot. Practic mi-ar trebui o rulotă. Orice mi se potrivește la momentul ăla, deși nu aș împărți așa. Mie-mi place să fiu angajată, freelancer înseamnă să te organizezi singur, iar eu nu știu daca știu să fac asta. Adidasi, 100%.
  1. Fiind mereu la curent cu știrile ai momente când te îngrijorezi pentru tine, țară, familie?
 Aoleu, multe. de când am copil îmi cam pare rău că n-am plecat. Dar cred că cel mai mult ce se întâmplă în învățământ, nu-mi imaginam că e așa de rău.
  1. Ai vreun coleg de care nu-ți place? Stai liniștită, păstrez secretul. E ăla, nu? Știam eu…
Am, da, dar nu cred că știi despre cine e vorba.
  1. Te bucură prietenia cu mine pe Facebook? Uneori îți vine să arunci lavaliera în direct și să spui „vreau să văd ce a postat Bonea!”?
Mă bucură, dar nu pot să te mint, nu-mi vine. Dar râd mult cu/de tine.
  1. Vreun sfat? Ceva care să mă călăuzească în următorii 100 de ani.
Eu nu dau sfaturi decât dacă sunt nesolicitate. Așa, dacă te aștepți, ce sens mai are.
  1. O glumă? Un banc? O ceva amuzant?
Uite, deși cred că râsul e cel mai important (aproape) lucru, nu reușesc să țin minte niciun banc. Dar niciunul. Ceea ce e ok pentru lume, că mi le spune de la început ca și cum ar fi noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.