Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Nicolae Guță, marea dezamăgire a muzicii românești

Nicolae Guță a făcut un gest inexplicabil: a acceptat bani de la PSD ca să facă un hit și videoclip pentru partid și Dragnea. Celebrul artist, cu mii de nunți, cumetrii și tăieri de moț în portofoliu, și-a șocat audiența încă din primele secunde ale melodiei.

Fanii lui, majoritatea din zona office/ high-class/ high-education (conform reacționilor de pe internet), au rămas consternați. Nu le-a venit să creadă. Ba chiar se jurau că Guță e USR-ist convins și conform unui clip postat de la o nuntă din Zimnicea, se pare că Guță a jurat cu mâna pe clarinet că o să voteze cu Cioloș.

Din nou politica își arată fața urâtă…

Mari artiști ai lumii s-au pierdut în mrejele politicii dâmbovițene. Astăzi cade în dizgrație Nicolae Guță, căruia i s-a și retras nominalizarea pentru Rock n` Roll Hall of Fame, dar să-i enumerăm și pe ceilalți care pentru niște bani au cântat pentru partide, ori la evenimente organizate de partide.

Nu uitați de Voltaj, care în ciuda faptului că nu-s romi și maneliști, s-au comportat asemenea. Și-au băgat chitarele în priză atât la evenimentele PSD, cât și într-o încercare penibilă de a face un imn #Rezist. Măcar Guță a avut decența să nu facă traseism muzical.

Știu că durerea-i mare și veți asculta Guță cu un nod în gât de acum încolo, dar încercați să vă arătați la fel de nervoși și când alți cântăreți o „dau” politic la cântări organizate de primari în parcuri de sector și la margini de comune.  

Nu cred că a trecut un an de când Horia Brenciu (marele Horia Brenciu) se plimba cu mașina printr-un parc din București în drum spre un concert cu sponsorizare de la partid. Știu… Guță, mama lui de cocalar!

Ca răspuns la combinația Guță&PSD, USR-Plus pune la cale o simfonie, un mix între Pink Floyd-Queen-Vivaldi. Exact ce ascultă votanții lor.

Update: Mi s-a spus că Guță a cântat acum câțiva ani și pentru Băsescu. E clar, nu mai există decență în politică-manele. Guță, Voltaj, PSD… tot aia. Sunt atât de dezamăgit…

Un răspuns

  1. Guță ar fi scos un hit electoral și pentru Băsescu (nu știu dacă din convingere sau pentru bani) iar asta duce la faptul că este traseit.
    Have fun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.