Lasă bărbatul să te bată. E creștinește

Un site de lobotomie creștină le recomandă femeilor din România să țină aghiazmă în gură cât timp bărbatul vrea să le bată. Totul funcționează foarte simplu:
La recomandarea unui preot, dacă o femeie ține aghiazmă în gură cât timp bărbatul vrea să o bată o să fie protejată. Adică vine scandalagiul acasă, îl vede din capul uliței că-i beat rangă, pune repede mâna pe sticla de aghiazmă. Nu înghite, ci ține apa în gură. Dacă doamne ferește înghite trebuie să se realimenteze. Aparent e cel mai bine ca în fața unei iminente bătăi gura doamnelor să fie plină. Cu aghiazmă.
Și cum stă Marghioala cu gura plină de aghiazmă, porcul o s-o înjure și-o să-i spună vorbe de ocară, dar văzând că n-are cu cine o să obosească și o să se culce.

Pentru că, nu-i așa, ce bărbat întreg la cap ar bate o femeie care tace și stă cu bojocii umflați de apă sfințită? Îmi și imaginez această familie fericită în care el se întoarce de la cârciumă și-o găsește zâmbind complice cu buzele încleștate:

”- Ce faci fă? Iar ai aghiazmă în gură? Știi că nu pot să te bat așa… de ce-mi faci d-astea? Eu chiar nu mai contez pentru tine? Nu ți-am mai dat un pumn de luni de zile. Mă doare! Prietenii mei o fac în fiecare seară și eu stau și o fac singur. Mă bat singur. Scuipă imediat! SCUIPĂ! Nesimțită ești! Plăcerile mele nu contează, nu?”

Apoi la cârciuma din sat:

„- Nu știu Marine, eu n-am mai dat în a mea de luni de zile. O găsesc mereu cu aghiazma-n gură. Mi-a pierit și cheful. Am ajuns și la terapie psihologică. Am plâns. Simt că s-a rupt ceva în mine. Și nu vreau să ajung genul ăla de bărbat care merge la altele. Nu vreau să mă duc la altele să le bat. Eu vreau să dau în a mea că o iubesc.”

Or să ajungă bărbații să ascundă sticlele de aghiazmă ale soțiilor. În ce țară trăim? Își vor duce femeile la dezaghiazmizare. „E dependentă domn doctor! Toată ziua cu apa sfântă în bot! O văd copiii!”.
Doamnelor, dacă sunteți creștine, ortodoxe și mai ales românce-dace, bătaia este mai tradițională ca mămăliga, mujdeiul și violul. Nu vă puteți sustrage de la o asemenea îndatorire de familie. Bătaia aplicată femeii a stat la baza societății. Când nu-i băteam pe turci trăiam cu satisfacția că batem femei. Și când îi băteam pe turci… băteam și femei ca să nu uităm de unde am plecat.
Fiți înțelegătoare și vorbiți cu partenerul dumneavoastră. Acceptați o palmă din când în când. O să vedeți că și el o să fie înțelegător și n-o să dea în zilele cu cruce roșie în călindar.
Nu uitați vorbele lui Iisus:

„Și atunci Vasile a intrat în odaie și-a găsit femeia trebăluind. Și-a adus aminte de o ceartă cu un vecin și-a-nceput a-și bate femeia într-o spălare a nervilor și curățire a minții. Apoi s-a liniștit și-a mers de se-mpăcă cu vecinul. Pentru că asta-i bătaia conjugală, relaxarea minții” (Matei 11:43)

Dacă vrei să primești textele pe mail, imediat ce le postez, te poți abona pe mail. E gratis, moca, pe degeaba.

[subscribe2]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.