Iubitorii de animale nu iubesc și zânele

Andreea Marin, cunoscută și sub pseudonimul de „Zâna”, se plimba prin cartier. Pedala sub soarele lunii iulie și se gândea la câți oameni a ajutat în toți acești ani, câte familii a reîntregit și câte lacrimi a stors de la telespectatori. Pedala și zâmbea, mulțumită. Tocmai realizase ceva: cariera ei era precum o ceapă. Dacă priveai mult la realizările ei îți venea să plângi. Că în mare parte sunt chestii triste. Precum ceapa. Ceapa e tristă. Nu înțelegi pentru că nu ești Andreea Marin.

Când colo, de nicăieri, dar mai exact din curtea vecinului, au apărut 4 câini. Surpriză, nu voiau s-o lingă la spițe, ci s-o muște de picioarele alea pe care ea a cărat greutatea atâtor oameni necăjiți.

Zâna a-nceput să țipe de s-a auzit în toate ONG-urile cu iubitori de animale. Imediat s-au inflamat spiritele și a ieșit la poartă posesorul câinilor. Total surprins și siderat de ce a văzut. A spus că el nu are câini violenți și sigur le-a făcut Andreea Marin ceva. Probabil Zâna le-a spus ceva de mame, sfinți, grijanii. Că doar câinii nu-s genul care să sară la scandal, așa tam-nesam. Câinii sunt totuși ființe superioare care simt frica, tristețea, își pot linge ouăle și aleargă după roți. Vecinul a garantat că-s câini politicoși cu șapte ani de coteț.

Andreea Marin a declarat că o doare-n „cur” de garanția vecinului. Moment în care internetul pudibond s-a inflamat, oamenii neștiind că și Andreea Marin are cur. A fost ca o bombă care a căzut peste ei. Urlau pe la colțuri: „tu știai că Andreea Marin are cur? Eu credeam că are doar glande lacrimare și mușchiul ăla de la față care o face să-și strângă buzele ciudat când plânge”.

Cât ai spune „cur” s-au strâns câteva mii de semnături ca Andreea Marin să fie concediată de la TVR. Moment în care m-am întrebat: „dar mai lucrează cineva acolo?”. Să fie concediată pentru că o doare-n fund de câinii maidanezi care-s de fapt de curte, dar propietarul îi ține pe stradă să se joace cu copiii, că altfel stau toată ziua pe tabletă. Câinii.

Până la ora asta s-au adunat alte 3 milioane de semnături pentru interzicerea căsătoriilor între câinii de același sex și zâne. E o nebunie demnă de Liana Stanciu. 

Într-un final, o reprezentantă a unui ONG pentru animale, genul de femeie care pare că se sărută pe gură cu câinii, a declarat că Andreea Marin exagerează și vorbește vulgar, câinii împricinați fiind de fapt foarte liniștiți, olimpici, din familii bune, cu Bacalaureatul luat.

Probabil că în cartier lumea vorbește deja de „Zâna nebună care sperie câinii și sare să-i muște. Cu fundul!”.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.