Elevii și profesorii, lunar la psiholog. Politicienii nu?

Aleșii neamului au venit cu o idee foarte bună. Aș putea spune că-i dubios de bună, dar nu vreau să cobesc și să-i văd că retrag inițiativa. Aceștia vor ca toți elevii și profesorii să fie consiliați psihologic. Lunar. Adică mulți dintre ei să meargă anual la psiholog de 12 ori mai des decât merg în mod normal. Știu, e incredibil! Cum de n-a apărut un alt parlamentar care să spună că, decât să-i trimitem la vracii ăștia de creiere, mai bine organizăm pelerinaje lunare și oferim fiecărui elev/profesor propriul set de moaște? Dar să le dăm timp…

Problema e că nu aud pe nimeni să spună că și politicienii au nevoie de consiliere psihologică. Simplu: cum ai semnat adeziunea la PNLSDLMDMRNGRMRUFMM să apară de nicăieri un psiholog și să te consilieze de să știm și ce lapte ai vrea să sugi de la mă-ta, oedipianule!

Da, știu că există secretul profesional și n-ai voie să ieși pe stradă să spui că Vadim e schizofren, dar hai să facem o excepție de dragul vremurilor bune care n-au fost. Hai să schimbăm „votăm cu răul cel mai mic” în „votez cu ăl mai puțin nebun”.

Poate că nu credeți că-i  important să știm ce bube au sub scăfârlie aleșii, dar n-ați mai spune asta dacă ați afla că Liviu Dragnea adoră să-și înțepe sfârcurile cu bolduri în timpul ședințelor de partid, ca un masochist depresiv (ce nu știm <<încă>> dacă e), Traian Băsescu e un bulimic nervos care vomită tot ce mănâncă, frustrat că nu există ceafa de whiskey, iar Victor Ponta este un narcisist care se străduiește periodic să se auto-sodomizeze și are fața lui tatuată pe piept. E? Nu că-i important să știm ce probleme au politicienii?

Vă recomand lista asta de unde puteți afla mai multe despre problemele la mansardă.

Puteți vota la următoarele alegeri în funcție de ce vă coafează. Eu o să optez pentru Partidul Anxioșilor. Vreau să-i văd îngrijorați că nu fac nici măcar 5%, apoi panicați că au intrat în Parlament și în plină criză după ce ajung acolo și-și dau seama că nu știu ce să facă.

 

enhanced-15136-1443037128-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.