Georgeisme

Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Doamna Grindeanu, ne cerem scuze…

În primul rând pentru că n-am avut timp să vă răspundem mai repede la depeșa scrisă pe Facebook-ul nepoatei. Cum ar spune Klaus, am citit cu îngrijorare cele spuse și am luat la conștiință.

Spuneam că ne-am luat cu treabă pentru că șeful soțului dumneavoastră face tot felul de măgării prin țară.

Nu știu dacă v-a spus Grindi. Da chiar, el când vine acasă cum vorbește despre șeful lui? Îl laudă pe Dragnea? Îl bârfește? Spune că-i miroase caracterul, gura sau fundul? E foarte important. Rămâne între noi…

Revenind la soțul dumneavoastră. Eu vă cred că e responsabil, simpatizat și iubit, dar trebuie să fim sinceri: până la numirea lui nu știa nici dracu` de numele Grindeanu. Poate prin cercurile înalte din PSD și pe scara dumneavoastră de bloc.

Vă credem și că l-au propus colegii pentru postul de premier și că el n-a vrut. Vă dați seama, cine să-și dorească postul de irigator anal pentru Dragnea? Aia e, a tras bățul cel mic, marș la Guvern.

Și vă credem și că are un trecut politic imaculat. Dar doamnă, acum se murdărește într-un mare hal. Când vine acasă nu-l întrebați și dumneavoastră de unde are urmele alea de rahat de pe gulerul cămășii? Toți detergenții din lume nu-l mai spală și probabil se clătește gingival cu Detartrant.

Chiar nu vă uitați puțin la el cum iese din casă și cu cine s-a înhăitat?

Aveți copii? Să vă trăiască. Acum, eu vă cred că el se zbate să le facă un viitor, dar nu suferiți prea mult. Granița se deschide mai ușor pentru ei. Presupun că vă permiteți o facultate în străinătate, nu? Eu și ceilalți mai nasol, să vedem dacă-i băgăm la privat, stat sau McDonald`s.

Stați liniștită, îl lăsăm să demonstreze ce vrea el, dar nu cât timp îi suflă în ceafă Dragnea. Că el așa pare simpatic. Eu personal aș bea o bere cu soțul dumneavoastră. La naiba, aș merge cu el și la un film prost precum Assassins Creed (nu mergeți, e prost!).  Dar să nu vină și cu mustăciosul după el.

Vă dorim sănătate doamnă și stați liniștită. Blestemele protestatarilor au același efect precum promisiunile PSD-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.