Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Deja văd cum crește AURul

Aseară la știri am văzut că UE s-a pus iar cu biciul marxist pe România. Vor să ne oblige să recunoaștem căsătoriile gay, altfel ne sancționează și ne iau caii de la căruță. Caii primiți de la ei.

Când am auzit știrea parcă și vedeam cum AUR mai creștea cu 2-3-5 procente.

În dimineața asta, ieșind la piață după niște avocado de Dăbuleni, am și auzit doi cetățeni discutând despre decizia din Parlamentul European. Jumătatea feminină a conversației era deranjată că ăia din UE ne obligă să-i acceptăm pe „gei”. Jumătatea masculină a subliniat că nu-i tolerează și îi urăște atât de mult în anormalitatea lor încât ar vrea să întrețină raporturi sexuale anale cu toți ca să-i dezvețe de taina pederastiei. Adică să-i f*tă-n cur, creștinește.

Doamna Grapini a declarat că homosexualii nu-s discriminați în România. Nu-i dă nimeni jos din avion sau tramvai așa că-i totul ok.

UE o să continue cu aceste șicane pentru că mafia homosexuală din Vest nu mai vrea ca țări intolerante cu comunitatea gay să primească vreun ban sau beneficiu pe seama muncii pe care unii gay o fac în companii și alte instituții din constructul numit UE. Contribuabilul gay din Spania nu vrea să dea nici măcar 1 cent pentru silosul din România care vomită doar la gândul că doi bărbați s-ar ține de mână în fața unui copil.

Acestea fiind zise, AUR (și ceilalți ca ei) vor capitaliza pe acest subiect până vor mai aduna niște procente sigure pentru următoarele alegeri. Celelalte partide, care ar trebui s-o ardă progresist, se vor da la fund (ba-dum-tsss!).

Abia aștept următoarele alegeri.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.