Cum să NU votezi cu Ponta în funcție de zodie

M-am uitat la stele aseară și am văzut cum planetele s-au aliniat și singurul retrograd era Mercur și PSD. Acestea fiind zise:

Berbec – fire autoritară, agresivă dar și geloasă. Nu votează cu Ponta pentru că premierul a copiat mai mult în lucrarea de doctorat decât toți românii în zodia berbec;

Taur – zodie ce se bazează pe estetic, frumos și senzualitate. Nu-l votează pe Ponta pentru că l-a văzut cum dansează latino și din momentul ăla s-a hotărât să nu mai facă sex pe muzică.

Gemeni – e demonstrat științific: dacă unul dintre frați votează cu Ponta, celălalt geamăn se împiedică după un preifarct, se lovește cu tâmpla de cea mai apropiată bordură, face acnee instant și are vedenii cu un viitor mai bun. Ai vrea să-i faci asta fratelui tău?

Rac – zodie dominată de romantism și sensibilitate. Hai fă racilor, votați cu Ponta!

Leu – fire generoasă, furioasă și fidelă. Fidelă în a-și bate joc de PSD încă de la facerea FSN-ului.

Fecioară – înclinați spre diplomație și respectarea dialogului, cei în zodia fecioară nu-l votează pe Ponta pentru că le e frică să nu-i întrerupă când vorbesc, mănâncă, stau la coadă la mezeluri, fac sex, ș.a.m.d.

Balanță – atrași de talentele artistice, nativii balanță îl vor vota pe Ponta doar dacă pictează autostrăzi, ori compune o sonată despre pace.

Scorpion – spirit răzbunător. Mai ții minte când Ponta a spus că mama ta e așa urâtă că nici minerii aduși de Iliescu n-ar f*te-o?

Săgetător – fire spirituală și altruistă, dar conștientă că și Dumnezeu mai greșește și că de fapt a vrut să facă o poantă, nu un Ponta.

Capricorn – persoanele în zodia capricorn vor stabilitate pe toate planurile. E mai greu să ai asta când joci Twister cu Rusia, China și Rep. Moldova.

Vărsător – inventivi și originali, aceștia sunt în stare să facă o glumă din orice. Din păcate nu vor să facă ceva serios dintr-o glumă.

Pești – capabili să-și dea seama când treaba se-mpute, vor schimba cursul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.