Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cristi, totul e bine

Cristi, vreau să stai liniștit. Lucrurile merg strună.

Am trecut ieri pe lângă noua ta reședință (spirituală), una dintre cele mai mari din lume, și așa cum probabil ai văzut acoperișul aurit strălucește impresionant.

Merge treaba și cât de curând o să te poți lăuda în fața celorlalți zei cu o nouă vilă de protocol. Vorba PreaFericitului, „dai un ban dar merită”.

Lucrurile merg ca unse, exact cum ai lăsat vorbă.

De când au coborât temperaturile sub 5-10 grade Celsius au ieșit vestitorii tăi pe străzi și în schimbul unei sume modice îți falsează numele din ușă-n ușă, lălăind ceva despre unde te-ai născut, cum era mama ta și cum era steaua călăuzitoare înainte să devină FCSB.

Tradiții. Muzică. Ție mereu ți-a plăcut muzica și ai avut un playlist mișto.

Apostolii tăi moderni, coborâți din mașini care ți-ar face măgărușul să moară de rușine, își fac treaba și se plimbă cu selfie-ul tău din casă-n casă, udând pereții, afumând pe ici colo și mormăind cuvinte despre care cică tu ai habar. Ei spun că ai lăsat vorbă de așa ceva.

Fie, nu te cerți cu un bărbat. Mai ales unul în fustă înarmat cu un dispozitiv din care iese fum și un pămătuf umed.

Cristi, treaba merge și poate că ultimele cifre n-au fost foarte optimiste, dar hai să fim serioși: nu ești Apple, nu ești Samsung, nu ești Cola. Tu ai un altfel de target. Până una alta să fim optimiști. N-avem Apple Store de zeci de milioane de euro, Pepsi nu și-a tras clopot de 500.000 de euro și H&M n-are adepți care să se plimbe din ușă-n ușă propovăduid reduceri. Tu ești încă bine. L-ai văzut pe amărâtul ăla de Zalmoxis? Îi e și rușine cu fanii lui, iar Thor a ajuns personaj de film și miștouri…

Cristi, ești bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.