Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cred că ți-ar plăcea să vezi teatru din Culise

De gașca asta veselă și talentată de la În Culise am mai scris acum vreo doi ani și de atunci ei au schimbat câteva locații și au lărgit repertoriul cu alte piese calitative. Am stat să mă gândesc de ce să-i vezi pe ei și nu alți actori/alte piese. E greu și stupidă comparația.

Mergi la teatru dacă te-ai săturat de filme sau seriale. Mi-am adus aminte că am prieteni ce nu merg la Nottara de frica vreunui cutremur ce ar putea dărâma vechea clădire peste ei. Drept spus, la Nottara am văzut piese zguduitor de bune (ce finuț am dat-o). Am mai cunoscut pe cineva care a mers la Bulandra la Cehov și-a plecat dezamăgită pentru că n-a râs deloc în aproape 3 ore.

De ce să mergi la În Culise?

Că-i alternativ, sunt piese ce dezbat probleme mai actuale, în contextul anilor pe care-i trăim. Și pentru că actorii se plimbă printre mese. De fapt, tu stai pe scena lor. Nu-ți face griji, nu ajungi stânjenit în mijlocul unei acțiuni dubioase. O să vezi tu.

În perioada următoare au numeroase premiere, dar piesa pe care aș vrea să o revăd săptămânal este „Imaginează-ți că ești Dumnezeu”. Ceva finuț.

Mai multe detalii pe site-ul inculise.ro sau pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.