Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cele mai bune droguri se găsesc în Cluj

Nu știu că n-am încercat. Nici droguri și nici n-am prospectat piața din Cluj, dar cred că prin ’92 prețul unui gram de iarbă, coca, heroină, ș.a.m.d. în Cluj-Napoca era cât o gumă Turbo. Și sigur, fără să știm noi restul țării, clujenii s-au spart atât de rău cu tot ce au prins încât l-au votat de n-jpe ori la rând primar pe Gheorghe Funar (primar 1992-2004). Altfel cum?

Gheorghe Funar
Gheorghe Funar

Probabil alegătorii lui Funar se prăjeau atât de tare înainte să ajungă la urne încât își spuneau:

  • Pfff… am o idee… ce zici să-l votăm pe Funar? HAHAHAHAH elefanți!
  • Bă, știi că ești tare? Pe Funar îl votăm! Ce o să facă dacă iese primar?
  • Bă, așa e! Doar n-o să pună tricolorul peste tot!
  • Pe coșurile de gunoi, nu alta!

 

Pardon, el e Gheorghe Funar.
Pardon, el e Gheorghe Funar.

Altfel cum să câștige Funar alegerile într-un oraș precum Clujul? Și nu vreau să aud că era singura opțiune, că n-are cum. Nu cred că atâția ani la rând clujenii au avut de ales între un… Funar și UDMR. N-are cum! Nu spun că alții erau minunați, dar poate ceilalți nu ajungeau să facă vreodată o declarație precum: “piramidele din Egipt au fost construite de geto-daci”, Funar 2016.

 

Adică:

Eu am intrat în campania electorală şi pentru a spune acest adevăr nemaipomenit referitor la adevărata istorie a poporului român. Noi suntem urmaşii poporului primordial pe planeta Pământ. Toate popoarele de pe planetă au ca strămoşi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei şi a Danemarcei de astăzi în istoria lor scrie că se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astăzi, aflaţi ce înseamnă Deutschland. Eu ştiu că înseamnă Ţara Dacilor. Geto-dacii erau extraordinar de avansaţi în toate domeniile. Aveau şi aparate de zbor, au făcut hărţi de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită şi astăzi şi spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat în marea grupă a haiducilor ştiinţifici în domeniul istoriei. Noi, românii, nu ştim că în România avem o mulţime de piramide, iar după modelul piramidelor din România, strămoşii noştri geto-daci au construit piramidele din Egipt„.

Acestea fiind zise, cine-i dealer-ul lui Funar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.