„Bravo, ai stil!”, conspirația din țoale

Ce făceați voi duminică seară? Da, da, voi toți. Vă uitați în gura Angelicăi Merkăl și vă cutremurați că naționaliștii germani au mai câștigat puțin din tortul electoral? Priveați cum Rusia se putinizează? Vă documentați despre homeschooling? Ați pierdut timpul aiurea.

Dacă ai o relație, ori ești foarte singur și foarte fashion-gay te uitai pe Kanal D la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Așa înțelegeai în sfârșit care-s problemele societății.

Pentru cine nu știe, „Bravo, ai stil” este noua emisiune fenomen a femeilor. Un show în care duduițe se aranjează după o tematică și juriul le desfințează, ori le spun că „au stil”. Uneori își aleg tema singure. Adică pun cârpe pe ele și spun „așa mă îmbrac eu de club/ nuntă/ divorț/ împărțit flyere”. Și juriul spune dacă e bine sau nu.

În juriu o avem pe găinoloaga Iulia Albu, decentul Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu despre care nu știu mai nimic, dar am citit că acum câțiva ani era cât platoul emisiunii și cu bani mulți a ajuns să cântărească cât o Iulia Albu și jumătate. Am observat că femeile o plac pentru că-i „de viață”, „caterincă” și n-are nimic introdus adânc în vreun orificiu, precum cealaltă jurată.

La prima vedere emisiunea pare degeaba. Adică, serios, niște femei se întâlnesc și se porcesc pentru ținută, ori se pupă fals pe fesieri și se complimentează. Unde mai pui că aseară a fost invitată Elena Gheorghe, această Andra fără noroc, fără Măruță și cu piese mult mai proaste.

Dar vedeți voi, emisiunea de aseară a avut ceva special. Pentru că a devenit politică!

Aseară fetele aveau de purtat țoale precum în anii 70-80. Primele concurente au fost plictisitoare. Una se făcuse remarcată cu un decolteu mare cu vedere la silicon, dar când a deschis gura s-a topit plasticul din piept de rușine.

Câteva minute mai târziu intră Isabela în scenă, fluturând steagul gay. În momentul ăla mi-am zis „gata frate, treaba e serioasă în emisiunea asta!”. Evident că Maurice a fost impresionat de prestația concurentei și de țoalele ei, fiind un gay asumat. Concurenta a spus că susține drepturile LGBT și că s-a îmbrăcat precum la o parade gay. Elena Gheorghe, fată de preot, lăcrima în sufletul ei precum Arsenie Boca. Președintele Partidului România Unită și-a spart televizorul cu telecomanda și-a urlat de s-a auzit și-n anii ’70.

Cu toate astea, dacă Isabela voia să fie și mai autentică pregătea momentul mai bine: aducea și oameni care să arunce cu pietre în ea, polițiști, jandarmi, babe cu icoane în mâini. Dar tot a ieșit bine. A primit note bune, pa și pusi.

Următoarele concurente au fost la fel de plictisitoare și monotone. Adică purtau haine, nimic interesant. S-au mai bălăcărit vreo oră și gata emisiunea. Au plecat toate la casele lor. Sau coteț, după caz.

Ce e de reținut? Că emisiunea asta de modă poate părea inofensivă și doar un simplu show prin care femeile se lasă manipulate să cumpere mai multe țoale și să creadă mereu că-s îmbrăcate prost, DAR nu este așa.

De fapt, „Bravo, ai stil!” face prozelitism homosexual, sponsorizați de mafia turco-maghiară (Kanal D, patronaj turc, „D” fiind de la cuvântul „daci”, numele complet fiind „băgăm dacii în kanal”! AHA! CREDEAȚI CĂ NU NE DĂM SEAMA!?). Și evident că s-au băgat și ungurii în toată treaba asta, ca să le facă pe românce să fie gay și să nu-și mai dorească copii și să ne cotropească. Evident, cu bani de la evrei. E totul gândit de sus… suntem manipulați!

Îmi schimb părerea doar dacă-n următoarele ediții vine vreo duduiță îmbrăcată stilul hitlerjugend, stilul slujba de duminică sau „am plecat cu prietenele să pupăm niște moaște”.

Dacă ți-a plăcut ce ai citit, sau nu, te poți abona. De ce nu?

[subscribe2]

2 răspunsuri

 1. La inceput am considerat educativa emisiunea dvs.
  credeam ca ne va invata cum sa ne imbracam corect,
  …dar nu este asa.., asteptand sa invat ceva folositor, sunt obligata sa asist
  la momente in care chiar si trei persoane vorbesc deodata,
  pe tonuri care iti provoaca dureri de cap, sau se discuta
  in contradictoriu despre persoana foarte mult- de te doare capul in final.
  Cand se analizeaza tinuta concurentei, mi se pare normal ca ea sa nu intervina, la fel nici juratii sa nu intervina unul peste altul,
  ca sa intelegem si noi care este parerea comentatorului, privind tinuta si eventual sceneta concurentei analizate, dar nu ne intereseaza analiza emotionala a persoanei, ceea ce nu face obiectul emisiunii.
  Este o emisiune pentru adulti maturizati, care trebuie sa stie sa se comporte in colectiv si intr-un concurs, daca nu stiu ar fi bine sa li se faca cunoscute cateva reguli obligatorii-eliminatorii, daca nu sunt respectate,
  ca in final sa nu ajungeti sa aveti un public care va vota mai mult influentati de certuri, departe de obiectul emisiunii.
  Ma doare sufletul sa vad si sa aud cum este contrazisa d-na.Albu (parerea careia o ascult mereu cu placere). Nu sunteti acolo ca sa va contraziceti unii cu altii, ci unii ca sa va prezentati pe rand!!! gusturile estetice
  si juratii sa analizeze si sa dea note, doar acestea doua sunt terenurile de discutie. Nu poti convinge pe nimeni sa te placa sau sa gandeasca ca tine.
  Sa ne respectam opiniile si sa invatam astfel de la fiecare cate ceva folositor.
  Vedeti in emisiunea „Mireasa pentru fiul meu’ si ‘Te vreau langa mine” ce la distanta sunt tinuti concurentii de catre coordonatoarele emisiunii si e foarte bine, ca fiecare sa-si cunoasca locul si terenul.
  Va doresc o schimbare urgenta ca sa nu va pierdeti audienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.