Binging, Linging, Sexging. Vodafoning

Mi-a plăcut mereu Vodafone. Ca companie nu, d-aia am renunțat de ani de zile la ei și mi-am jurat că nu mă mai întorc în gașca lor de când cântăciosul Cerebel făcea reclame nesărate. Dar mi-a plăcut de ei că-s curajoși și încearcă de toate. Unele au ieșit, Ciobanul Ghiță, altele nu (Ciobanul Cerebel, Ciobanul Puya, etc.).

Acum Vodafone are o reclamă nouă în care introduce un nou cuvânt în cultura românească: binging.

Tradus de ei ca fiind activitatea prin care te uiți cu orele la seriale. Conform netului, binging însemna exces de ceva, în general alcool sau droguri, dar și dacă te uiți mult la seriale faci un exces. Exces de lipsă de sex. „Game of Thrones Night” înseamnă „Game of Thrones Night”, nu altceva.

Blogării și internauții influenți au rupt cu reclamă pentru Vodafone și binging-ul lor. O să spuneți că-s invidios. Probabil, dar nu pentru că voiam să vă invit să faceți binging de pe blogul meu, ci pentru că vreau să mă caute Vodafone-ul doar ca să le spun că-i promovez în schimbul a trei facturi plătite anpulea acum câțiva ani. Plus daune, stres, d-astea. Și să-și bage bingingu’-n…

andone

În concluzie, știți ce este drăguț? Că Vodafone promovează cumințenia. Aș vrea să spun cumințenia tocilărească, dar nu vreau să-i jignesc pe cei care petrec 8 ore pe zi în fața ecranului vizionând seriale. Doi tineri pe o plajă pustie… făcând binging. Mai rar.

Trebuie să ai un nivel hormonal aproape de cel al unui urs koala ca să stai cu femeia pe plajă și să vrei binging. Toată seară. Și apoi o să te vezi cu prietenii la o bere, dacă bei bere cu prietenii tăi când faceți binging împreună, și o să te lauzi: „Marcela mă? Da mă! Am făcut-o și cu asta mă. Toată seară. I-am dat binging non-stop frate. Și pe față, și pe spate, binging total, supranatural, binging vertical și orizontal! Nu degeaba mi se spune Romeo Bingingătorul!”.

Acestea fiind zise, Nemafone:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.