Arsenie Boca te pune să…

De când plânge neîncetat Arsenie Boca trimite tot felul de mesaje de dincolo.

Cred că e pe Telekom în Rai că altfel nu-mi explic tot acest timp pe care-l are să vorbească și să vindece toți enoriașii care-l vizitează și-și freacă hainele de icoana lui. De când a început să transmită mesaje s-au întâmplat multe. Prea multe…

boca 2

… un bărbat de 45 de ani a fost prins când încerca să-l dezgroape pe Arsenie Boca. Cică așa a primit poruncă de dincolo de mormânt, să-l scoată la aer să vadă toți că n-a putrezit și că-i sfânt. Mulți au început să urle că-i nebun, dar n-are cum să fie nebun dacă vorbește cu Arsenie Boca sau Dumnezeu. E ca și cum ai spune că ești nebun dacă ai credință. Dacă Arsenie ți-a vorbit înseamnă că așa e. Tot ce-i pot imputa bărbatului de 45 de ani e că “poate” n-a auzit bine ce a vrut să-i spună Arsenie Boca, fiind totuși la 3 metri sub pământ, cu semnal slab la telefon și întins pe spate. Probabil n-a zis “Vreau aer”, ci “Ponta-i fraier”. Nu știu, e o teorie.

Să auzim părerea lui Arsenie și apoi să ne pronunțăm.

boca 3

… cică Arsenia Boca l-a pus pe polițistul comunitar din București să primească o sticlă-n cap de la un tânăr supărat pe unguri, secui și alte minorități. Spun că-i supărat pe ei pentru că Mîndruță a făcut niște print screen-uri drăguțe pe peretele de Facebook al tânărului agresat de polițiști.

Sursă: FB Lucian Mîndruță
Sursă: FB Lucian Mîndruță

Awww… ce drăguț și pacifist…

Revenind. După ce Arsenie Boca a vorbit, polițistul a scos arma, a dat cu ea în capul tânărului pacifist și spiritele s-au inflamat când un telefon a început să filmeze. În apărarea tânărului care a acuzat trei gloanțe-n cap, cică Arsenia Boca l-a pus să nu se legitimeze și să facă mișto de polițiști.

boca 3

… tot Arsenie Boca se face vinovat de faptul că-ntr-o culegere de clasa a VIII-a elevii fac exerciții pe baza unui text din revista The One, text despre “Aventurile Monicăi Bârlădeanu în SUA. Adevărul e că I.L. Caragiale e prea mainstream și “Toate pânzele sus e o carte” care a devenit un film super lame, fără efecte 3D și cu pirați dar fără Johnny Depp. Gen, WtF?!

… mai are rost să spun că în spatele declarației lui Ioan Rus e tot Arsenie Boca?

Până nu-l dezgroapă și nu ne răspunde cu subiect și predicat la întrebări nu mai cred pe nimeni. Așa că rog reprezentanții BOR să-i lase pe enoriași să meargă/sape cât mai aproape de problemă când vor să afle niște răspunsuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: