Arsenie Boca te pune să…

De când plânge neîncetat Arsenie Boca trimite tot felul de mesaje de dincolo.

Cred că e pe Telekom în Rai că altfel nu-mi explic tot acest timp pe care-l are să vorbească și să vindece toți enoriașii care-l vizitează și-și freacă hainele de icoana lui. De când a început să transmită mesaje s-au întâmplat multe. Prea multe…

boca 2

… un bărbat de 45 de ani a fost prins când încerca să-l dezgroape pe Arsenie Boca. Cică așa a primit poruncă de dincolo de mormânt, să-l scoată la aer să vadă toți că n-a putrezit și că-i sfânt. Mulți au început să urle că-i nebun, dar n-are cum să fie nebun dacă vorbește cu Arsenie Boca sau Dumnezeu. E ca și cum ai spune că ești nebun dacă ai credință. Dacă Arsenie ți-a vorbit înseamnă că așa e. Tot ce-i pot imputa bărbatului de 45 de ani e că “poate” n-a auzit bine ce a vrut să-i spună Arsenie Boca, fiind totuși la 3 metri sub pământ, cu semnal slab la telefon și întins pe spate. Probabil n-a zis “Vreau aer”, ci “Ponta-i fraier”. Nu știu, e o teorie.

Să auzim părerea lui Arsenie și apoi să ne pronunțăm.

boca 3

… cică Arsenia Boca l-a pus pe polițistul comunitar din București să primească o sticlă-n cap de la un tânăr supărat pe unguri, secui și alte minorități. Spun că-i supărat pe ei pentru că Mîndruță a făcut niște print screen-uri drăguțe pe peretele de Facebook al tânărului agresat de polițiști.

Sursă: FB Lucian Mîndruță
Sursă: FB Lucian Mîndruță

Awww… ce drăguț și pacifist…

Revenind. După ce Arsenie Boca a vorbit, polițistul a scos arma, a dat cu ea în capul tânărului pacifist și spiritele s-au inflamat când un telefon a început să filmeze. În apărarea tânărului care a acuzat trei gloanțe-n cap, cică Arsenia Boca l-a pus să nu se legitimeze și să facă mișto de polițiști.

boca 3

… tot Arsenie Boca se face vinovat de faptul că-ntr-o culegere de clasa a VIII-a elevii fac exerciții pe baza unui text din revista The One, text despre “Aventurile Monicăi Bârlădeanu în SUA. Adevărul e că I.L. Caragiale e prea mainstream și “Toate pânzele sus e o carte” care a devenit un film super lame, fără efecte 3D și cu pirați dar fără Johnny Depp. Gen, WtF?!

… mai are rost să spun că în spatele declarației lui Ioan Rus e tot Arsenie Boca?

Până nu-l dezgroapă și nu ne răspunde cu subiect și predicat la întrebări nu mai cred pe nimeni. Așa că rog reprezentanții BOR să-i lase pe enoriași să meargă/sape cât mai aproape de problemă când vor să afle niște răspunsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.