Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ai epila o femeie la testicule?

Acum ceva timp mi-a zis cineva care a locuit o periodă în Canada că țara aia devine un experiment social pe zi ce trece. Omul avea o gândire foarte occidentală, tolerant și tot tacâmul, dar simțea că schimbările vin atât de repede încât, așa cum am mai auzit și de la alții, „am ajuns din liberal în conservator fără să schimb nimic la mine”.

Recent am citit o știre despre o femeie trans din Canada care a făcut 16 plângeri împotriva unor saloane de cosmetică și angajații acestora pentru că n-au vrut s-o epileze la testicule/bilele Evei/punguțele feminine.

Transfobia e treabă serioasă. În nu știu care altă țară am citit că o altă femeie trans a chemat în fața judecătorului un bărbat care n-a mai vrut să-i fie partener după ce a aflat că sub stratul gros de machiaj nu-i doar kriptonita Instagramului ci are și potențial (mare? Mic? Mărimea nu contează!) de tovarăș.

Doamna neepilată nu e la prima cioacă.

După o scurtă căutare pe Google aflu că femeia neepilată la ouă a vrut acum ceva timp să organizeze și o petrecere pentru comunitatea LGBT, party topless și la care să participe și minori (12+), prezența părinților fiind interzisă.

Îmi dau seama (atât cât mă duce capul) că treaba e ridicolă și cel mai probabil personajul acesta are multe alte probleme – nu doar faptul c-o mănâncă pilozitatea testiculară.

Problema e că altfel de oameni atrag și mai multă ură asupra comunității LGBT, care la bază are o misiune bună. Dar când lași poarta deschisă tuturor… Vânt în pânze pentru conservatori, senzația de menghină pentru ceilalți. Nu știu cum să interpretez tăcerea liderilor comunității LGBTQWERTY când vine vorba de astfel de cazuri…

6 răspunsuri

 1. Zic ca lumea a luat-o razna, nu sunt hater…nici vreun psiholog..ba chiar mai am foartee multe de invatat, dar chiar nu inteleg cum unii au ajuns sa urasca chiar totul la ei, incat sa isi schimbe genetica in halul asta :)) cred ca majoritatea oamenilor gay shemale metro si ma rog altele, au ajuns asa doar din cauza unor neajunsuri, frustrari, drame..cel putin asta este părerea mea momentan, stiu ca nimeni nu se naste asa..ce sa mai si zici..e plin de victime peste tot

  1. Ești documentata bine de tot! Ba da, oamenii se nasc așa, cu ,,dereglări,, hormonale. Am pus ,,dereglări,, intre ghilimele pentru că mi se pare jignitor cuvântul. Barbosu’ nu a vrut să pună bărbatul în corp de bărbat sau femeia în corp de femeie și de aici toate minoritățile astea pe care văd că unii le înjură cu atâta patimă! Că doar na, alte problema înafara de homosexuali nu mai avem! Hai sa donam bani sa construim biserici, că doar avem nevoie nu? Ce spitale, ce copii bolnavi de cancer și alte astfel de atrocități?!? Nu tata, catedrala neamului să avem unde sa ne rugam să scăpăm de boli, nu? Revenind la subiectul nostru, homosexualitatea a existat mereu! Și chici ce! Au fost și preoți homo! Si ghiciti cand! iH!!!

 2. Eu, oricât m-aș strădui, nu pot sa înțeleg nimic din paradele lor, am senzația că scopul lor nu este de a se face auziți, ci de a convinge că LGBT înseamnă sexualitate și spectacol sclipicios – grotesc.
  Și iar nu înțeleg un aspect, când ai simțit că pe interior ești femeie și vrei sa trăiești că una, de ce alegi sa fii una vulgară, împopoțată și strălucitoare, adică o femeie „normală” nu ți-ar plăcea să fii.
  Poate se găsesc luminați pe aici care să-mi poată explica și mie expunerea asta țipătoare.
  Cat despre epilat, e ca la cursele de mașini, unele sunt de formula 1, altele off-road 😉, specializări diferite.

  1. De ce e homosexualitatea unul din cele mai discutate și înjurate subiecte din tara? Gandeste-te puțin, după ani in care ai ascuns ce-ti place și ce iubești, ai sansa și curajul de a arata tuturor cine esti și ce iubești! Nu ai vrea să știe toți? Sa dai un vibe bun si curaj celor care descoperă că nu sunt ,,anormali”, cum îi cataloghează societatea? Sa te vadă oamenii de la două străzi distanță plin de sclipici, colorat ai vesel cum nu ai mai fost vreodată? Și cine spune ce înseamnă o femeie ,,normala”? Pentru mine normalitate este să mă duc la poată să cumpar ceapa cu tocuri de 12, rochie de seara și machiaj cu 3 tuburi de sclipici! Se uita lumea că la felul 14, dar nu-mi pasă, mă duc în continuare sa caut ceapa aia de care am nevoie! Mă uit la nevoile și interesele mele, atat, oamenii bârfesc mult și prost!

   1. Cui naiba ar trebui sa-i pese de ce preferinta sexuala ai? Eu daca sunt „drept” ca o sageata, nu merg in gura mare sa spun asta, ca nu-mi pasa.
    De asta apreciez homosexualii precum Goethe: nu numai ca si-a rezervat sexualitatea pentru el, dar a inflorit cultura minunata a vremii din care facea parte. Nu-mi pasa cu cine te culci, esti un plus societatii? Da sau nu, si numai asta conteaza.

 3. Dracul se ascunde în dozaje și nuanțe.
  Societatea e ca o încăpere în care intră si ies toți. Uneori e mai ingramadeala și ne facem loc unii altora ca în metrou. Lume amestecată care se plasează pe Clopotul lui Gauss. Cam 70% oameni care nu ies în evidență, nu deranjează dar nici nu încîntă. Cel mul 15% sînt strălucitori, empatici, gurus, Isus. Dai mai rar de ei, îi cauți, uneori te resping ei. Restul de cel mult 15% sînt la marginea din stînga. Agresivi, tifnosi, dusi cu mintea, mirositori, whatever. Cîtă vreme va dăinui Clopotul lui Gauss lumea nu o va lua razna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.