Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Vine diaspora să-mi fure oglinda

  Nivelul de inteligență al unor fotbaliști e arhicunoscut. Specialiștii ne recomandă, în zilele când nu ne simțim tocmai bine, să ne uităm 5-10 minute la interviuri cu fotbaliști români. Așa ne crește stima de sine și dispare senzația de „nu-s bun de nimic, nici să vorbesc nu știu”.

Partea cu adevărat tristă e că fotbaliștii, prin faimă-valoare-talent, ajung persoane influente.

Pentru unii oameni viața e atât de simplă: dacă știi să dai bine cu piciorul în minge înseamnă că ești bun și să emiți păreri despre societate și cum funcționează ea.

Adrian Popa e fotbalist la FCSB și e foarte nervos pe românii întorși acasă din străinătate în perioada asta.

De ce?

Nu atât de mult pe faptul că fug de pandemie, ori că nu stau în carantină/izolare. Ci pentru că românii întorși în țară au tânjit la oglinda mașinii lui. Fenomenalul fotbalist Adi Popa știe că românii plecați în străinătate sunt hoți. De ce ar pleca din România? Pentru că la noi nu se poate fura. Fură de la străini. Și acum s-au întors în România.

Să fure oglinda de la Audi-ul lui Adrian Popa de la FCSB.

Ăsta e adevărul, ce s-o mai dăm cotită?

Toți românii care au furat pă Italea, Spanea, Anglea și Germanea (adică toți românii) și-au dat întâlnire într-o benzinărie din Ungaria și au hotărât să-l lase pe fotbalistul român fără oglindă. De ce? Din invidie și dușmănie. Unii ar spune că, de fapt, au vrut să-i facă un serviciu fotbalistului. Îl ajută să nu vadă din toate unghiurile cât e de redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.