Udrea pe copertă, un nou șut în rozetă

Nu știu atât de bine istoria altor popoare, dar mai e vreo țară capabilă de o asemenea performanță: să se lovească testicular și să se pupe-n fund în același timp? Nu cred că am inventat noi prostia. N-are cum. Abia am (re)inventat mujdeiul.

O revistă d-aia cu foi lucioasă de-ți alunecă grațios printre fese când vrei s-o „citești” a dat lovitura: pictorial cu Udrea gravidă. Poze direct din Costa Rica.

Așa cum e firesc, Udrea a primit bani de la revista Viva pentru a se lăsa pozată-n pântecul gol și condamnat, calculele fiind că publicația o să-și scoată bani înzecit din vânzarea revistei și traficul pe net.

Atenție a atras, asta-i clar.

Problema e că-i cerere. Viva nu făcea o nasoală dacă undeva în România nu erau niște oameni care să-și dorească cu ardoare s-o vadă pe Udrea cu burta la gură, nu cu gratii. Mai grav e că Elena e prezentantă ca o mamă eroină, o sărmană femeie care-i nevoită să nască pe o insulă exotică, nu într-un spital jegos și infect din România cum își dorește din tot sufletul.

Dacă sunteți revoltați de calitatea „jurnalistică” a publicației Viva n-aveți prea multe opțiuni. Da, ați putea boicota pagina de Facebook, ori cele câteva standuri de ziare. Vă puteți lua like-urile înapoi și follow-urile de pe Instagram. Revistele mor dacă faceți asta. Ați putea face un protest spontan la redacție. Ba chiar să-i plesniți peste față pe cei care dau banii pe așa ceva. Sunt metode și metode prin care poți taxa nesimțirea. Viva este echivalentul românului care aruncă gunoiul pe jos la 1 metru de coș.

Dacă vreți o platitudine specifică anului 2018 aș putea spune că-i tragic faptul că în anul sfântului centenar ne uităm admirativ la burta unei condamnate. Dar așa-i românul. Doi pași înainte, un șut în fund sub formă de martirizare a infractorilor.

Viva prostie!

2 răspunsuri

  1. Ce legătura are faptul ca o femeie este însărcinată cu condamnarea acesteia. Ce te așteptai? Sa o aducă VIVA poliției române? Face VIVA parte din organele statului? Ca tot vorbeai de mentalitate, exact mentalitatea pe care o prezinti este o problema pentru societatea de azi. Sa nu mai punem la socoteala hate-ul adus revistei VIVA ( nu am nicio preferința in ceea ce privește revistele de genul). Per total, un articol umil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.