Udrea pe copertă, un nou șut în rozetă

Nu știu atât de bine istoria altor popoare, dar mai e vreo țară capabilă de o asemenea performanță: să se lovească testicular și să se pupe-n fund în același timp? Nu cred că am inventat noi prostia. N-are cum. Abia am (re)inventat mujdeiul.

O revistă d-aia cu foi lucioasă de-ți alunecă grațios printre fese când vrei s-o „citești” a dat lovitura: pictorial cu Udrea gravidă. Poze direct din Costa Rica.

Așa cum e firesc, Udrea a primit bani de la revista Viva pentru a se lăsa pozată-n pântecul gol și condamnat, calculele fiind că publicația o să-și scoată bani înzecit din vânzarea revistei și traficul pe net.

Atenție a atras, asta-i clar.

Problema e că-i cerere. Viva nu făcea o nasoală dacă undeva în România nu erau niște oameni care să-și dorească cu ardoare s-o vadă pe Udrea cu burta la gură, nu cu gratii. Mai grav e că Elena e prezentantă ca o mamă eroină, o sărmană femeie care-i nevoită să nască pe o insulă exotică, nu într-un spital jegos și infect din România cum își dorește din tot sufletul.

Dacă sunteți revoltați de calitatea „jurnalistică” a publicației Viva n-aveți prea multe opțiuni. Da, ați putea boicota pagina de Facebook, ori cele câteva standuri de ziare. Vă puteți lua like-urile înapoi și follow-urile de pe Instagram. Revistele mor dacă faceți asta. Ați putea face un protest spontan la redacție. Ba chiar să-i plesniți peste față pe cei care dau banii pe așa ceva. Sunt metode și metode prin care poți taxa nesimțirea. Viva este echivalentul românului care aruncă gunoiul pe jos la 1 metru de coș.

Dacă vreți o platitudine specifică anului 2018 aș putea spune că-i tragic faptul că în anul sfântului centenar ne uităm admirativ la burta unei condamnate. Dar așa-i românul. Doi pași înainte, un șut în fund sub formă de martirizare a infractorilor.

Viva prostie!

2 comentarii

  1. Ce legătura are faptul ca o femeie este însărcinată cu condamnarea acesteia. Ce te așteptai? Sa o aducă VIVA poliției române? Face VIVA parte din organele statului? Ca tot vorbeai de mentalitate, exact mentalitatea pe care o prezinti este o problema pentru societatea de azi. Sa nu mai punem la socoteala hate-ul adus revistei VIVA ( nu am nicio preferința in ceea ce privește revistele de genul). Per total, un articol umil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: