Tu accepți căsătoria dintre Buzdugan și Morar?

Despre cuplul Buzdugan&Morar s-a scris mult. Adunat, cred că am da roată planetei de 10 ori cu hârtie igienică tipărită cu fiecare glumă proastă sau furată spusă de cei doi „umoriști”.

Acum cei doi au revenit în atenția publică după meciul de fotbal România – RD Congo, având un material de câteva minute bune în care sunt așa cum îi știm: slabi, neamuzanți, jignitori și penibili. Practic Vacanța Mare la radio.

Mai jos înregistrarea:


Record audio or upload mp3 >>

Pentru că „maimuțele” alea din Congo au prea mult bun simț și nu se coboară la mintea celor doi, nici măcar un oficial congolez n-a cerut lămuriri cu privire la poantele din matinalul Radio Zu. Ce s-au mai inflamat jurnaliștii și blogării, că-n rest…

Curiozitatea mea e cât o să mai reziste cuplul ăsta? Știu că au milioane de fani, cum altfel?, dar totuși… Nu-i nimeni capabil să-i liniștească puțin? Ori să-i transfere la Mynele TV unde sunt mai potriviți cu taget-ul. Și nu, nu accept să-mi spui că asculți Radio Zu „pentru muzică”.

Aceleași rășini muzicale sunt și pe Kiss, Radio 21 și alte zeci de radiouri. Asculți Radio Zu pentru că-ți place mizeria. Probabil ești genul de om care când merge la toaletă trage apa abia la final și adoră să stea în putoare minute bune cu glumeleluiBuzdugan&Morar sub el. Așa faci, recunoaște! Vezi? D-aia asculți Radio Zu.

Sunt curios cum reacționau românii dacă francezii își permiteau glume d-astea cu noi. Sau englezii. Nemții. Văleu, păi sărea tărâța din toți moromețienii și acuzam în stânga și-n dreapta. Amenințam Franța cu invazia imediat ce trecea vara și sezonul de grătar! Că noi nu ne tragem de glume cu toți.

Eu cred că suntem martorii celei mai lungi relații popo-umoristice din lume. Buzdugan și Morar sunt nedespățiți. La concerte, la evenimente, în vacanțe, la toaletă (sau muncă așa cum îi spun ei), sunt legați ombilical și cerebral. Împart același neuron și mai mult ca sigur că dacă-l faci prost pe unul plânge și celălalt.

Așa că întrebarea este: ești de acord cu legalizarea căsătoriei dintre Buzdugan și Morar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: