Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Sunt printre noi #2

Mi-a plăcut prima rubricuță „sunt printre noi” așa că am mai găsit niște voci din popor de care sunt ferm convins că trebuie să ținem cont. Sunt voci ale compasiunii, rațiunii, calmului. De ce să îi lăsăm în semi-anonimatul unor comentarii?

#1. Bolșevicii sioniști naziști

Un fost locotenent colonel de la SRI neagă Holocaustul și pe Ortodox-Info e un superb material despre cartea negaționistului.

Vă sugerez cu toată căldura să vă duceți până în secțiunea de comentarii a articolului și să vă distrați. Puteți să și downloadați cartea autorului, dar mai repede până nu se bagă „jidanii”.

Evident că și ei sunt oameni, votează și au drepturi. Fac copii, mâncare, rate.

#2. A meritat să moară pentru că d-aia

Acum câteva zile un cuplu a murit după ce mașina condusă de tânăr a fost lovită de tren. Pe lângă mesajele triste și „of”-urile online s-a strecurat și ce vedeți mai sus.

Și voi vă întrebați „oare cum arată Marius Marius?”, „unde locuiește?” și „îl voi cunoaște vreodată?”

#3. Philip Morris e viață

IQOS și-a cumpărat publicitate în gazeta online a publicitarilor și pe banii lui se laudă că au făcut să fie artă la români, așa cum îi șade bine unui brand care e fiert/încălzit, dar nu ars, după binele oamenilor.

Evident că au apărut la comentarii și cei care știu să aprecieze arta și că fără artă sufletul moare. De cancer.

#4. Transexualul din Bihor

Un bărbat cu probleme psihice, care e transexual, și-a folosit nepoata de 12 ani ca să se răzbune pe un puști de 15 care l-a refuzat în ale amorului. Mna, o știre clasică, nimic nou…

Ce spune poporul?

Pentru că e transexual, d-aia. Dar stați liniștiți că vine o femeie și salvează situația:

Vedeți? Era simplu. Adolescenta de 12 ani e de vină. Ok, prost crescută-prost crescută, dar tot ea e de vină.

Totuși, să închidem subiectul ăsta cu o persoană care a zis că poate schimba lumea dacă urlă pe Facebook și trage de câțiva perciuni virtuali:

Gata. S-a făcut lumină. Internetul a fost, din nou, lămurit. Ce bine că Giorgia și-a rupt din timp să explice cum stă treaba cu…

… nimic, lăsați.

#5. Loredana Groza și fanii ei

Mulți s-au întrebat cum de a crescut bitcoinu’ în halul ăsta în ultima perioadă. Mai nimeni nu știe cum funcționează criptomonedele și cum cresc ele. E destul de simplu: criptomonedele cresc dacă e multă onanie libidinală online.

Și din datele mele cam 68% din toată valoarea criptomonedelor e furnizată/alimentată de contul de Facebook al Loredanei Groza.

Vedeți? E grozav. Eu cred că Loredana Groza e fleașcă de fericire când vede ce fani are.

Ăsta de mai sus nu-i așa fericit pentru că el n-a cumpărat Bitcoin când era ieftin…

#6. Șoșoacă și fanii ei

O urmăriți pe Șoșoacă pe Facebook? Nu? Foarte rău faceți. Când o să câștige alegerile prezidențiale o să vă mirați și să spuneți „dar cum?”.

Doamna Șoșoacă pune foarte des chestii pe Facebook-ul ei și are mereu parte doar de laude. Cred că și Loredana Groza ar vrea să facă schimb cu Șoșoacă pe fani. Cu toate că nu-mi pot imagine un mesaj precum „ce camel toe baban” când urli că țara e furată…

Altfel spus, Șoșoacă are parte de următoarele:

Mai poți s-o contrazici? Nu poți.

Și astea-s doar o mică parte. Mergeți voi la ea pe profil să vă săturați.

Revin când mai văd români cu ceva interesant de spus. Sunt printre noi.

2 răspunsuri

  1. Lasand bolsevicii la o parte, oare cine ar fi mai deranjati de sintagma „sionisti nazisti” sionistii sau nazistii? #punandIntrebarileReale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.