Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Săracii copii de vedete

Copilul de vedetă este un exemplar interesant de ființă tristă.

Ok, să nu generalizăm. Sunt și vedete care au simțul penibilului, știu ce-i aia „intimitate” și-și păstrează plozii departe de rahatul învelit în miere pe care-l numim showbiz.

Dar în același univers minunat avem și adulți cu suflet mic și meschin, ajunși pe culmile unei glorii de carton, care-și marketează odraslele pentru încă un plus de valoare adus numelui.

Când regele se descompunea în aplauzele a mii de români, fiind și zi de doliu, Antena 1 mai făcea o cocalăreală specifică trustului. Cu penibilul Dan Bittman la cârmă, un om care și-ar permite proiecte mai serioase în viață, mai ales după cariera construită, dar probabil că-i rupt în gură după atenție (oricum și de oriunde vine ea).

Povestea-i destul de simplă.

Emisiunea se numește „Aici eu sunt vedeta” și e genul de show la care se uită doar rudele participanților și oamenii fără personalitate. Pentru că-i o emisiune în care vedetele se pupă pe fese și râd la vorbele spuse de copiii lor. Ca la ei în sufragerie, doar că având prostime ca audiență să le umfle ego-ul fragil.

În emisiunea mult blamată (și singura de care am auzit), Rocsana Marcu – îmbrăcată în stilul care-i caracterizează cariera, adică mușama – a ascultat părerea fetelor ei despre… sânii ei. Țâțele nu-s un subiect rușinos. Nici pizda, pula, curul. E bine să-ți înveți copilul cum stă treaba cu astea. Cândva ar putea face o carieră cu ele. Dar nu-ți aduce mameloanele la TV. Nu pe ulița națională. Nu din gura unor copii.

Rocsana Marcu a râs auzind ce spun copilele despre sânii ei. A râs cu toți cei doi neuroni.

Ce altceva să facă? Atâta poate. Altceva n-a fost de la bunul Dumnezeu.

Toată lumea a râs. S-au hăhăit. Că-n lumea lor e normal să-ți spui părerea despre țâțe la TV. Ba chiar s-o facă odrasla. Simțul ridicolului a murit cu mult timp înaintea monarhiei românești.

Din păcate n-am găsit fragment și cu vorbele fetei lui Buzdugan… Cred că s-au spus chestii interesante…

Acestea fiind zise, dacă aveți vreodată impresia că picii vedetelor o duc bine pentru că mănâncă goji și văd Parisul… n-aveți idee ce exemple proaste primesc și cât de greșit pleacă în viață. Unii-s săraci cu hrana, ăștia-s săraci cu duhul.

Poate greșesc eu. Poate-s „de modă veche”. Poate-i ok să mergi la TV, copil fiind, și să spui că mă-ta are țâțe mari și face rating cu ele.

Poate-s eu mai prost. Mna, n-am avut o mamă ca Rocsana Marcu.

Sursă foto: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.