Șanse să apari la știrile sportive de la Pro TV

Înainte de toate trebuie să spun că e posibil ca cele de mai jos să se regăsească și la Antena 1, Prima sau Kanal D, dar când nu ascult muzică simfonică și nu mă documentez despre pârși ajung să mă uit la știrile Pro TV.

Știrile sportive de pe Pro au de cele mai multe ori prea puțină legătură cu sportul. Atât cât am avut răbdare să mă uit cred că am văzut următorul raport: 10% știri despre sport, 90% bălării care au prea puțină legătură cu sportul.

Materialele despre nimicuri curg valuri. „Știri” despre iubitele de fotbaliști, postările acestora de Instagram, clipuri cu câinii unor sportivi, ori câini care joacă fotbal/tenis/curling, divorțuri, materiale despre vacanțele sportivilor și inevitabil ceva despre principalele personaje din lumea sportului: patronii echipelor de fotbal și foști bijnițari care conduc sportul românesc.

Trebuie să fie ceva despre ei, n-are cum altfel.

Dacă ești sportiv sunt șanse mici să apari la știrile sportive de la Pro. Cel puțin nu pentru vreo performanță. Un aur îți poate aduce undeva la 10-15 secunde de faimă. Dacă ești combinat cu vreo bombă, ori ești tu cel/cea mai sexy jucătoare de șah/oină/badminton, ai un câine interesant, ori ai fost implicat într-un conflict social, te-ai scos și cu 2 minute de știre despre tine.

Oricum, ce mai contează știrea când prezentatoarea are craci și decolteu? Ar putea la fel de bine să tacă și să se uite 5 minute la un clip cu o găină pe o pistă de atletism. Tot sport, tot știre.

P.S. – dacă domnița din poză nu mai prezintă știrile sportive de la Pro nu înseamnă că spiritul a murit.

 

Sursă foto: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.